Г–н Павлов.Искам да ви задам един въпрос ,който не е свързан конкретно с темата.Но мисля,че е от особена важност.Защото борбата с македониските лъжи и измислици може да се води само и единствено с вярни исторически факти. Дори и тук във форума има тема озаглавена “Дали сме антички Македонци или Словени? “,не българи а словени. Въпроса ми е за тези пусти словени ,който са в учебниците по история в научните трудове в публикациите и къде ли не още.Та има ли ги тези словени по наще земи ?Каква роля играят в етногенезата ни ако имат такава? Море ли са били или капка на балканите?И въобще може ли да се прави връзка между склави(сакалиби)и славяните като такива в смисъла на панславянската теория?В предаването ви “час по България“от 02.10.2009г Венелин Каравичев спомена за генетичното иследване, което е правил и интересните резултати,които са се получили.Та тези резултати ми е много интересно как ,ще бъдат коментирани от панславистите и македонистите.А и вашето мнение по въпроса ,ще ми бъде интересно.