Влез за потребители

Кој е вклучен?

Во овој момент на сајтот има 0 потребители и 1 гостин.

Миладиновци: Български народни песни

Етнографија на Македонија

Македония - Сборник от документи и материали

Category: АнкетиSyndicate content

Се пазат ли културно-историските споменици во Македонија?

Да
19% (14 гласови)
Не
81% (60 гласови)
Вкупно гласови: 74

Што мислите за шоуто Music Idol?

Ги зближува односите меѓу Македонија и Бугарија
66% (167 гласови)
Сакам да има повеќе вакви емисии во Македонија
28% (71 гласови)
Не гледам Music Idol
6% (15 гласови)
Вкупно гласови: 253

Ви се допаѓа ли нашиот сајт?

Да
93% (225 гласови)
Не
7% (17 гласови)
Вкупно гласови: 242
AdaptiveThemes