Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Телевизионното предаване “Сите българи заедно”  (Прочитано 5363 пати)

MacedonBG

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 762
  • Погледај го Профилот
  • Българският националистически форум


Телевизионното предаване “Сите българи заедно” е фолклорно, познавателно и забавно предаване – тип българска народна седянка със следните цели:
     Да популяризира невероятните български народни песни, изключително атрактивните български хора и старите най-мъдри български народни традиции.

     Да разкрива истинската история на българския народ и да разобличава фалшификаторите и крадците на нашата история.

     Да разобличава палачите на българския народ, извършителите на продължаващия и днес геноцид над българите в Сърбия, Гърция и сърбокоминтерновския концлагер Македония.

     Да разобличава фалшивите приятели на България и да разкрива истинските им замисли чрез автентични документи.

     Да се бори с всички сили с автентични документи и безспорни доказателства срещу уродливата и гнусна сърбокоминтерновска историческа лъжа - помия македонизма и да разобличава престъпниците – идиоти и малоумници, пропагандиращи тази антибългарска лъжа заедно с техните покровители – лъжехристияни, лицемери и мародери.

     Да разобличава антибългарските деяния на новоизлюпилите се лъжепатриоти, сърбомани и гъркомани, пропагандиращи в захлас болшевишката национализация и комунистическото задължително гласуване. Да разкрива скритите замисли на всички пишман- патриоти и лъженационалисти, целящи противопоставянето на етносите и религиозните общности у нас в услуга на най-големите исторически врагове на България.

     Да разобличава пасивността, апатията и лицемерието на съвременните политици и политически партии относно тежкото положение на българите в България и на тези, останали извън държавните граници.

     Да разобличава всякакви слуги на Сърбия, Гърция и Турция у нас, продаващи и предаващи за жълти стотинки интересите на България.

     Да се бори за спазването на нормалните човешки права на поробените близо 2 млн. българи в Гърция, Сърбия и сърбокоминтерновския концлагер Македония.

     Да обединява сите българи заедно в името на благоденствието и благополучието на нашата родина България, независимо от етническия произход, религиозната принадлежност и политическите пристрастия.

Предаването – седянка включва постоянен оркестър, постоянен състав от певци и певици, ансамбъл “Гоце Делчев” с ръководител Асен Павлов, спортен клуб “Амаранд”, танцова формация към 144-то училище “Народни будители”, хумористката Зоя Колева, филологът – проф. Иван Кочев и различни гости – певци, танцьори и специалисти в различни области на науките и обществения живот.
Предаването се излъчва по национална телевизия”Евроком” България

Събота – 19.50 ч.; сряда - 19.50ч.

Неделя - 11.00 ч.; четвъртък – 14.00ч.

Автор и водещ – Никола Григоров

За връзка с предаването – тел.02/9312257

E-mail: [email protected]

Адрес за кореспонденция:

София 1000

ул. "Струга" №22
Сочувана
Българският националистически форум http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php
Facebook account - Kaloian Ivanov Macedonbg

Подпоручикъ

 • Newbie
 • *
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 21
  • Погледај го Профилот

Тук могат да се намерят 6-те песнопойки от предаването, както като текстове, така и самите аудио файлове. Приятно слушане:

http://www.sitebulgarizaedno.com/cd.html
Сочувана