Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Доживяхме братя.  (Прочитано 156738 пати)

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1200 на: Јули 04, 2021, 07:47:07 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1201 на: Јули 04, 2021, 08:07:47 »

РСМ да погледне истината в очите.

https://www.youtube.com/watch?v=lAUGTFBOMRo
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1202 на: Јули 06, 2021, 08:18:40 »

 ВМРО барало автономија на Македонија за во следната фаза да ја припои кон Бугарија.

https://www.youtube.com/watch?v=231dMdrpnDQ
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1203 на: Јули 07, 2021, 02:44:39 »

Ковачев запозна Янез Янша с българската позиция за РСМ.

https://bgnes.bg/news/kovachev-zapozna-anez-ansha-s-b-lgarskata-pozitcia-za-rsm/?fbclid=IwAR3OZDrtL6XnhXRigWcn9J7cd6VCOd4AGGhNVlJGCBguidTuHQ0yjy4tHAM
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1204 на: Јули 08, 2021, 07:33:25 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1205 на: Јули 09, 2021, 06:30:26 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1206 на: Јули 10, 2021, 03:17:23 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1208 на: Јули 10, 2021, 03:23:08 »

Македонското правителство не осигурява подкрепа на икономиката.

https://faktor.bg/bg/articles/vienski-institut-makedonskoto-pravitelstvo-ne-osiguryava-podkrepa-na-ikonomikata
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1209 на: Јули 10, 2021, 03:27:46 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1210 на: Јули 10, 2021, 03:29:55 »

Jазикот на Гоце Делчев, Ѓорче Петров и сите револуционери.

https://www.youtube.com/watch?v=YJw8Wh4dyM8
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1211 на: Јули 10, 2021, 03:32:05 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1212 на: Јули 10, 2021, 03:33:10 »

Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1213 на: Јули 12, 2021, 07:01:38 »

Според излезните анкети најверојатно влегуваат шест партии во новиот бугарски Парламент.

https://tribuna.mk/bugarija-izbori-spored-izleznite-anketi-najverojatno-vleguvaat-shest-partii-vo-noviot-bugarski-parlament/?fbclid=IwAR0DStaJV7tYlM9f4ZoBQDyfH00DlJbIhaCbYGu9RKG7aaip5rh5BCJWYcw
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!

опълченец

 • Hero Member
 • *****
 • Отсутен Отсутен
 • Пораки: 2954
  • Погледај го Профилот
Одг: Доживяхме братя.
« Одговори #1214 на: Јули 12, 2021, 05:01:01 »

 Македонците зборуваат западно бугарски дијалект.

https://www.youtube.com/watch?v=b5esoTm7dRU
Сочувана
Гордей се, майко Българио, с твоите синове герои!