Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: ЖЕЛБИ ЗА ДОБРЕ ДОЈДЕ НА СИТЕ НОВИ ЧЛЕНОВИ  (Прочитано 13733 пати)

Karaman

• Jr. Member
  • **
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 95
    • Погледај го Профилот
Одг: ЖЕЛБИ ЗА ДОБРЕ ДОЈДЕ НА СИТЕ НОВИ ЧЛЕНОВИ
« Одговори #15 на: Март 05, 2009, 07:44:50 »

Kbc, нито те обиждам, нито казвам лоша дума за теб. Ти точно точно обратното - обиждаш ме, говориш грешни неща за мен, дори настояваш да ме банират. Защо? Какъв ти е проблемът?

И пак настоявам да ми кажеш - какво против имаш Аспаруховите българи?
Какво не ти харесват Кубрат, Аспарух, Тервел, Крум, Борис I, Симеон Велики?
Сочувана

лејди

• Гостин
« Одговори #16 на: Март 05, 2009, 10:55:09 »

МОЛА ВИ СЕ мојата тема беше да си пожеламе добродошлица които и да сме и мола тук да закопате ратните секири....тук сме на нов терен... и мола тук да сме сичките като нови и почнуваме од почеток....искам този форум да биде много пријателски.....между нас блгарите од Македонија и сичките блгари и симпатизери на блгарите...и желаем респект сичките кам сичките.....нели това е Блгарски КУЛТУРЕН центар в Скопје....
Извинавајте ако некој се осети обиден но искам да се чуствам блгарка в този форум а никој да не ми расипва чуството.....нели този форум требва да ослобажда гражданите на Македонија да се опуснат и саберат храброст да се приклучат на домашен форум без страх и обида од други...аз така го гледам форума.
Налутихте ме и мола не ми замерајте...оште едншка се извинавам
Сочувана

лејди

• Гостин
« Одговори #17 на: Март 05, 2009, 11:48:19 »

АУУУУУУУ, сега прочитах првата страна, значи ништичко нормално, за сажаление....прекивам и јас... а толкова се бех израдвала...чеште се намесат и нови хора да можем да работим на блгарштината тук в Македонија на македонско-бугарски форум каде не се е сабудила, оно испада иста помија продолжава....збогом ....до дека не се стиши бурата......аз очаквах  този форум савсем нешто друго ама оно испадна копија на БНД
« Последно менување: Март 05, 2009, 11:50:39 лејди »
Сочувана

TheFlyingDutch

• Newbie
  • *
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 15
    • Погледај го Профилот
« Одговори #18 на: Март 05, 2009, 01:50:47 »

Привет и от мен!
Поздрави за сайта и за идеята...
Гледам, че вече се е разгорещило, но нека не се "връзваме" от дребни кавги и да не им обръщаме внимание. Честно казано, очаквам в скоро време тук да закипи и заври от сблъсък на мнения и идеи. Това е здравословно но трябва да не се преминава допустимата граница.
Успех и здраве желая на всички българи в БГ и изън нея!

Сочувана

Competent

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 3619
    • Погледај го Профилот
« Одговори #19 на: Март 05, 2009, 02:31:24 »

Специален поздрав за стария приятел КБЦ:

http://www.youtube.com/watch?v=SGLnaK0JUng  :)
Сочувана
Every cat, dog and skunk born in Macedonia is Macedonian.
But the whole world knows that the Slavs in Macedonia are Bulgarians.
People that don’t know or do not want to know who they are will perish !

ohrid1941

• Administrator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 3174
    • Погледај го Профилот
« Одговори #20 на: Март 05, 2009, 04:23:08 »

Ви благодарам на сите за убавите зборови во врска со форумот. Ентузијазмот и енергијата на сите кои учествуваат во форумот е повеќе од забележлива.

Меѓутоа дискусијата на некои членови излезе надвор од темата предложена од лејди. Форумот содржи доволно теми и ги повикувам нив да продолжат со конкретна дискусија употребувајќи релевантни аргументи.

Строго се забранети личните напади, говорот на омраза, етничка, расна, национална, културна, лична или друг тип нетрпеливост. Иронијата, провокациите и личните разговори оставете ги за вашите приватни пораки. Ова посебно се однесува на kbc.

Правилата ќе бидат поставени наскоро и би сакал сите да обрнете внимание на тоа.
Сочувана