Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Бизнес предложение  (Прочитано 4064 пати)

smolenvil

  • Newbie
  • *
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1
    • Погледај го Профилот
Бизнес предложение
« на: Јануари 28, 2011, 04:49:10 »

    Здравейте, казвам се Калин Каракехайов и съм ръководител на екип от специалисти в областта на Интернет маркетинга. Смея да твърдя, че сме изградили добро име в България и имаме много сериозни клиенти. Надявам се да не приемате това предложение като спам, тъй като е отправено напълно сериозно и мисля, че ще бъде от полза и за двете страни. Това е бизнес предложение, свързано с NWA - нова компания в мрежовия маркетинг, която стартира в България, но още не е започнала дейността си напълно в Македония.


    С цел разширяване на капацитета на нашия екип, стартирахме проект, свързан с мрежов маркетинг и за наше щастие този проект се оказва засега успешен. За да развием този успех още повече, се нуждаем от нови партньори, които да отговарят на две условия - първото е да са стабилни и с желание за работа, а второто е да живеят в Македония. Причината - NWA отваря врати в Македония съвсем скоро и пазарът все още е свободен за работа, а това е от фундаментално значение за успешния бизнес в мрежовия маркетинг. Всяка новостартираща сериозна компания в мрежовия маркетинг означава възможности за печалба. Възможности, които могат да бъдат използвани при правилна работа.


    От http://nwa.bg може да научите повече за компанията, която е хит на пазара в момента.


    В България само за 45 дни успяхме да привлечем повече от хиляда дистрибутори в нашата мрежа и в момента се занимаваме с тяхното обучение и работа. Оказваме им пълна подкрепа в тяхното развитие, създаваме дистрибуторски сайтове и нашите усилия вече се възнаграждават. Сигурни сме, че успехът, който постигаме в България, може да бъде също достатъчно голям в Македония, но за да се случи ни трябват хора на място.


    Как работим ние? Чрез създаването на специално изработени и оптимизирани сайтове заемаме първите места в Google по определени ключови думи, свързани с мрежовия маркетинг и NWA. Намираме хора и чрез още няколко по-специфични техники в Интернет маркетинга и така създаваме нашата мрежа от обучени дистрибутори, като им помагаме да се развиват в мрежовия маркетинг. От това печелят те, печелим и ние.


    Как ще печелите вие? Също като нас - чрез маркетинговия план на компанията и бонусите, които получавате за натрупания във вашата мрежа оборот от продажби. На нас ни трябват хора, които да застанат начело на нашата мрежа в съответната страна. Така печелите вие, печелим и ние.


    Защо избрахме точно NWA за нашето навлизане в мрежовия маркетинг? Причините са няколко и най-вече:


    а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути. Важно е, че в NWA има гратисен период, който дава възможност за записване без първоначална такса.

    б) Продуктите могат да се продават в онлайн магазини, магазини и аптеки и са много (хиляди). Това увеличава в пъти вариантите за продажба и достигане до клиенти.

    в) Няма никакви изисквания за обем или задължително покупки. Това е важно, тъй като иначе пречи на получаването на бонусите

    г) Влизането в компанията струва само 10 евро, срещу които се получават каталози на продуките. В момента обаче са ни дали право да регистрираме безплатно, така че за вас рискът от загуба на пари е нулев. Благодарение на нашите партньорски номера ние ще можем да предложим на дистрибуторите в Македония безплатна регистрация месец преди това да е възможно за останалите на място, което е още едно основание да считаме, че ще сме успешни.


    По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение във всяка страна, в която се появи. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, нашите умения и вече спокойно можем да кажем опит, да сме на върха на всичко това във всяка една страна, в която NWA открие свое представителство. Ние се нуждаем от партньор на място и се надяваме това да сте вие. Ако сме ви заинтригували, то пишете ни на [email protected]. Ще обсъдим в детайли това предложение и как можем взаимно да сме си полезни. Може и директно да се регистрирате на http://nwa.bg/registration-bulgaria/ (отново - 100% безплатно и неангажиращо) и ние ще се свържем с вас до часове.


    Калин
Сочувана