Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: ЖАЛАМ  (Прочитано 3738 пати)

лејди

• Гостин
ЖАЛАМ
« на: Март 05, 2009, 06:14:41 »

Многу жалам многу,
заклучивте,расипавте една убава тема....

срам да ви е на сите кои допринесовте за тоа.......ни тука, на ново, не се стрпивте.....

А сакав да се чувствувам дома а да можам да им кажам на моите се.....тоа е слобода,
Ај не ми ја расипувајте слободата,дајте ми предимство барем дома....И не само на мене.....

Сочувана

Илинден

• Global Moderator
  • Full Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 226
  • СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ ЗА МАКЕДОНИЯ!
    • Погледај го Профилот
Одг: ЖАЛАМ
« Одговори #1 на: Март 05, 2009, 06:34:53 »

Ја прочитав претходната тема и само сакам да им препорачам на сите коишто преку провокации сакаат да создаваат нетрпени и раздор уште од  старт да се откажат од намерата. Кој и како пишувал по други форуми не е наша грижа, а меѓусебните проблеми помеѓу одредени членови не треба да се решаваат јавно.

Колку што можам да разберам целта на форумот е да се создаде место каде што без цензура ќе се говори за сè она што по другите македонски форуми е забрането. Тука се добредојдени сите, без разлика на нивната национална принадлежност, коишто преку културен разговор ќе придонесуваат за развој на пријателството и соработката помеѓу Република Македонија и Република Бугарија.

Честитки за форумот и многу успех!
Сочувана

Competent

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 3619
    • Погледај го Профилот
« Одговори #2 на: Март 05, 2009, 06:39:18 »

Не се секирай, Лейди, нищо не е станало - нЕма никой болен или умрЕл - сите са живи и здрави - работите ке се средат некак си !  :)

Кога некой, уще от почетокот, вместо "Добър ден" почнува да зборува за "Horata ot Osmensko i Jantarsko", "фашисти паганци", "змии отровници", "Аспарухов фундаментализъм" и така натаму, много е нормално да има временно ключ та да се оладат страстите малце ...

Форуми без остри "дискусии" почти нЕма, особено пък където има повеКе българи/македонци на едно мЕсто !  :-\
Да гледаме позитивно и да не се ядосваме за глупости !  ;D
Сочувана
Every cat, dog and skunk born in Macedonia is Macedonian.
But the whole world knows that the Slavs in Macedonia are Bulgarians.
People that don’t know or do not want to know who they are will perish !

лејди

• Гостин
« Одговори #3 на: Март 05, 2009, 06:53:42 »

ААААААх, Компетент, ааах мирудио.......аз мисла че ув този форум треба много повече дипломатија ......а дали знаеш зашто??????/ еми аз искам македонисти да ми се приклучат , мои хорА мои соседи....сос них да дебатирам на мој македонски начин.
Немам против никого ништо најмалко против моите пријатели од другите форуми ама това сметам че требва да е нешто ново и подруго .
И на краја КБЦ си се усешташе като в кшти си, и така си проговори....ама изгледа и тук не му е вкшти....ако ме разбираш
Сочувана

Competent

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 3619
    • Погледај го Профилот
« Одговори #4 на: Март 05, 2009, 07:12:46 »

И на краја КБЦ си се усешташе като в кшти си, и така си проговори....ама изгледа и тук не му е вкшти....ако ме разбираш

Е сега, трЕбва ли да обявиме нЕкой за "Аспарухов фашист" за да може КБЦ да се усети како дома ? Па има ги много такви форуми дека се ругаят от сутрин до вечер .....

КБЦ се декларира како българин, ама от некакви странни буквари се е учил на българщина ... Но, како що рече Илинден, да не прехвърляме тук работи от други форуми и да гледаме позитивно напред !  ;)

Сочувана
Every cat, dog and skunk born in Macedonia is Macedonian.
But the whole world knows that the Slavs in Macedonia are Bulgarians.
People that don’t know or do not want to know who they are will perish !