За Караман:
(1) Не ми е познато овоj форум да има некакви определби коj учесник на каков jазик да пишува;
(2) Мое правило броj еден: Секогаш дискутираj ставови, никогаш учесници во форум;
(3) На никоj начин немам користено некаква моjа етничка припадност како аргумент овде, така што секакви заклучоци и конструкции во тоj правец се безначаjни.
Уважаеми, аз те запитах нещо, а то беше дали си българин от България. Не ме отговори на въпроса.
Обясних ти и защо те питам - до момента аз дискутирах с теб, като мислех, че си гражданин на Република Македония. Това беше важно за дискусията, а не за твоята персона.
И сега да кажа няколко думи по точките:
1) Пиши си на какъвто език искаш. Само че, като ти задавам въпрос дали си българин от България, бъди така любезен да ми отговориш!
2) Естестевено, че се дискутират позициите, а не участниците. Аз вече казах - със своята позиция ти пречиш на много хора. Това първо. Второ, твоята позиция е антибългарска. Конкретно - приемаш за вярно това, което е прието в Република Македония и отхвърляш това, което е прието в Република България.
Аз не те коментирам като човек какъв си - дали си нисък, дебел, стар, грозен, плешив, а говоря за твоята позиция. Е, мога да направя заключение за умствения ти багаж по това, което пишеш, но както виждаш въздържам се от коментари.
3) Относно етническата ти принадлежност - ами има едно такова положение, че ако човек е извън даден проблем, не е много редно да се меси на хората, които са обременени с този проблем. Не е етично, меко казано.
С две думи, ако ти си етнически българин, гражданин на Р.България, не е човешко да насъскваш твоите сънародници и съграждани срещу хора, които и без друго са твърде много изтормозени.