Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Медиина атака  (Прочитано 2941 пати)

Корени

  • Hero Member
  • *****
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1070
    • Погледај го Профилот
    • Корени
Медиина атака
« на: Мај 10, 2010, 08:06:40 »

Понеже се заговорихме защо Николай Младенов не се срещнал с българите в БЮРМакедония, мисля че е важно братята да разберат как точнно се случват нещата в България (тук пък го намират вече за естествено и не обасняват, без да си дадат сметка че в Македония може просто да е различно).

Моля, прочетете тези статии:
http://zonabg.info/Focus.40_42/1895.article/
http://templar.blog.bg/politika/2008/09/10/za-news-corp-bitivi-fashizma-i-kapitalizma.232367

Особено при това правителство, в което премиера и министрите си комуникират през медиите - от телевизията разбират че ще бъдат номинирани за президент или министър примерно.
Общо взето схемата е такава "някой дига шум за нещо > когато други хора разберат и го намерят за важно вдигат шум и те и разпространяват и те > ефекта става като лавина и медиите, които се опитват да са интересни и адекватни, подхващат и започват да нищят и те > питат премиера и министрите те КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ по този така важен въпрос > премиера и минстрите си гледат рейтига и веднага правят или пон казват нещо" Олайн демокрация на тълпата в действие.

Форумите и Facebook групите печелят избори, променят и спират закони. Само във Facebook има около милион и половина българи - тяхното мнение натежава при избори и игнорирането му е пагубно. Ако направиш група за някаква кауза с над 20 000 души (което не не трудно), започват да те канят по телевизиите.

Можем ли да намерим тук 5-10 човека, които да помогнат за разпространяване на новини? Иска се просто като има нещо важно да пуснат новината в по 20-30 групи и форуми.
Сочувана