Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Македония обявена за люлка на цивилизацията  (Прочитано 1619 пати)

Корени

  • Hero Member
  • *****
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1070
    • Погледај го Профилот
    • Корени

Македония обявена за люлка на цивилизацията

Потресаващо откритие направиха македонски археолози, които напук на свои колеги от всички останали краища на света, обявиха Македония за люлка на цивилизацията. Учените твърдят, че са намерили кости от нещо наречено хомо македонос, датиращи от преди 65 милиона години. Скелетът на прачовека, кръстен "Александър Македонски", е в чудесно състояние и понастоящем се намирал в добре охраняван трезор в Македонския световен археологически интститут. Освен него, са намерени още два скелета, кръстени "Кирил" и "Методий". Македонското правителство тактично е отклонило всякакви молби на световните учени да проверят откритието.

Трите скелета надминават с около 62 милиона години досегашните най-древни следи от прачовеци. С това откритие македонските археолози твърдят също така, че най-после е разбулена мистерията около изчезването на динозаврите. Според тях именно тези тримата са главните виновци за това и са успели да изтребят повечето от тези гадинки.

Видни македонски политици обявиха, че това откритие е поредното доказателство за съществуването на македоноидната раса, от която са произлезли всички хора на планетата с бял цвят на кожата. Според непотвърдени слухове самият Бог-творец на планетата Земя, за по-кратко наричан Македон, има всъщност македонски корени.

В същото време учени от Оксфордския университет след внимателни изследвания са установили, че македонският ген е някак по-различен от останалите и живее според свои собствени правила. Доказано е, че той не признава останалите гени и се мисли за по-силен от тях. По-нататъшните проучвания са временно спрени, тъй като се смятат за твърде опасни за психическото здраве на проучващите.

http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=596
Сочувана