Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: БЗНС, Александър Стамболийски и ВМРО - Непознатата война  (Прочитано 3891 пати)

MacedonBG

  • Hero Member
  • *****
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 762
    • Погледај го Профилот
    • Българският националистически форум

Повечето българи знаят, че легендарната ВМРО води истинска война срещу всичките ни съседи за свободата на поробените братя и за обединението на разпокъсаното ни отечество. След 1913 г. войната е главно срещу геноцида над поробените българи от Гърция, Сърбия и Румъния.
За наше най-голямо съжаление, в открита и яростна подкрепа на "православните" тирани и палачи се включва и една българска партия - БЗНС с неговите водачи. И тази партия вместо да поведе народа ни в борба срещу поробителите, тя в съдружие с тираните обявява тотална война с всички сили и средства, на революционерите от ВМРО. И то кървава война, без никаква милост - директни убийства, затвори, концлагери, разбойнически шайки, предателства, интриги и коварства. И винаги в услуга и подкрепа на поробителите. И винаги с едничка цел - да бъде унишожена единствената организация, бореща се за правата и свободите на поробените българи.

Точно тази война на националните предатели от БЗНС срещу ВМРО и героичния отпор на организацията показват включените в настоящата книга материали и документи. Сигурен съм, че за повечето българи ще бъде крайно неприятно да узнаят за толкова предателства и низости на личности, които досега познавахме даже и като национални герои. Но истината трябва да се знае, защото народ, който не си знае историята, изчезва от нейните летописи...

Никола Григоров

" Без да оневинявам и оправдавам БКП по македонския въпрос, необходимо е да се подчертае още в началото, без да се трупа какъвто и да е капитал от това, че има още една българска партия, ръководството на която в продължение на десетилетия се е движило по наклонената плоскост на предателството на националните интереси. От запазените и представени тук документи ще стане ясно, че тук не става дума за политическа и партийна слепота, поради криво разбрано славянофилство. Тук става дума за чиста проба сърбоманство и продажност. За това говорят недвусмислено документите. Имам предвид Българския земеделски народен съюз (БЗНС)..."

Цочо Билярски
(из предговора към книгата)


" Кой мисли за Македония? Ние не искаме Македония, ние не ще биеме с вас за нея, не само защото сме разоръжени, но да бихме могли, пак няма да се бием. Вие да бяхте ни поднесли на тепсия самата Македония днес, ние няма да я приемем, не само защото не желаеме да повтаряме миналото, като дохождаме във вечни конфликти с нашите съседи, но и защото дълбоко вярваме, че никой при това положение така лесно не може да владее македонците. Ние казваме, нека са ви халал. Вие обаче, които вземахте цялата им земя, трябва да приберете и самите тях. Ето големия въпрос, върху който вие трябва дълбоко да се размислите. Вие не искате да се казват те българи, а ги наричате славяни. Добре, третирайте ги каквито искате, но направете всичко възможно, те да се завърнат по огнищата си и да заживеят легално..." http://bulgaria-books.com/bookview.php?id=52547
Сочувана
Българският националистически форум http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php
Facebook account - Kaloian Ivanov Macedonbg