Роми си инжектират течен парафин за по-голямо мъжко достойнство23.02.2010 / 11:10
В повечето случаи тази практика води до инфекции и некроза на тъканите
Гледай видео материал
затвори
Роми си инжектират течен парафин за по-голямо мъжко достойнство
И без лекарска намеса, ромите от Гиздова махала в Дупница са открили начин за уголемяване на мъжкото си достойнство. Практиката тръгва от затворниците и сега поне стотина мъже от махалата са изпробвали ефекта не на какво да е, а на течния парафин. В повечето случаи тази практика води до инфекции и некроза на тъканите. Защо хората си причиняват подобни неща, разказват Антон Хекимян и операторът Михаил Кръстев.
В Гиздова махала не стърчат само комините. На очи се набиват и мъжките потайности, за които знаят всички. Желанието да си надарен тук не се измерва само в сантиметри, а в кубици течен парафин.
- Аз си го слагах парафинчето - с игличка, подкожно – цак, надува се - става като главата на Тодор Живков – обяснява Георги.
- Малко ли ти беше мъжкото достойнство, че реши да си сложиш и парафин?
- Осемнадесет сантиметра беше. Сега като го сложих - стана като микрофоните.
Георги е доайен в опасното начинание за саморъчно уголемяване на мъжкото достойнство. Той е имал късмет да няма проблеми със здравето. Засега бил доволен, а и не само той:
- Преди да си сложа парафина - аз си лягам с жена си, а тя си чепка носа. А сега направо отива в небето – лети, лети като кобила на Тодоровден.
Георги има инжектирани 5 кубика течен парафин, но в състезанието кой е повече мъж, стигаме и до Стохи. Разказват ни, че е първенец - с 20 кубика инжектирана течност в члена.
-Аз имам парафин вече пет-шест години. Нищо не ни е сега, но берем ядове.
Ядовете с парафиновата мания потичат от кюстендилските и бобовдолските затворници. Те се похвалили, други пък се впечатлили. Течният парафин струва лев и двайсет и го има във всяка аптека. Купува се предимно като слабително средство, но в това си приложение в Гиздова махала има втвърдителен ефект. Вече десетина души са минали през местната болница с тежки усложнения - инфекции и неврози на тъканите. Други като Митко, са имали повече късмет.
-След четири-пет години изтича, както при мене. След седмици болки се започва ходене при лекари – обяснява той.
-Ти защо си сложи парафин?
- Да знаеш какво е, да видиш как си.
- А комплекси имал ли си?
- Не - комплексът си ми е нормален и просто от любопитство го сложих.
Дядо от махалата е на друго мнение: "Щом си прави такъв, значи и такъв няма, но след три години няма и този да има. Сега има такъв, после и да пика няма да има. Това са детски работи. Важното е да свършиш работа, а не да ти е до небето".
Райчо е автомонтьор и най-вероятно е със златни ръце, защото навремето съвсем успешно е извършвал други практики с мъжествеността си.
- От четки за зъби правехме топчета - шлайфат се и с един чук и секач се слагат. После отиваш в казармата и директно във ВМА , за да ти ги махат -това от келешлък. Това за парафина - не знам, мода е според мен, както беше и по наше време с попчетата – смята Райчо.
Повечето посещения на екипа в ромски махали са придружени с непрестанен коментар по всички теми. Тази обаче предизвика повече смут. Може би защото никой не може да обясни конкретната причина за телесната си модификация
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=155212