Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Хумор  (Прочитано 73222 пати)

Daskal

• Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1265
    • Погледај го Профилот
Одг: Хумор
« Одговори #60 на: Февруари 23, 2010, 08:48:36 »

Роми си инжектират течен парафин за по-голямо мъжко достойнство

23.02.2010 / 11:10

В повечето случаи тази практика води до инфекции и некроза на тъканите
Гледай видео материал

затвори
Роми си инжектират течен парафин за по-голямо мъжко достойнство

И без лекарска намеса, ромите от Гиздова махала в Дупница са открили начин за уголемяване на мъжкото си достойнство. Практиката тръгва от затворниците и сега поне стотина мъже от махалата са изпробвали ефекта не на какво да е, а на течния парафин. В повечето случаи тази практика води до инфекции и некроза на тъканите. Защо хората си причиняват подобни неща, разказват Антон Хекимян и операторът Михаил Кръстев.

В Гиздова махала не стърчат само комините. На очи се набиват и мъжките потайности, за които знаят всички. Желанието да си надарен тук не се измерва само в сантиметри, а в кубици течен парафин.

- Аз си го слагах парафинчето - с игличка, подкожно – цак, надува се - става като главата на Тодор Живков – обяснява Георги.
- Малко ли ти беше мъжкото достойнство, че реши да си сложиш и парафин?
- Осемнадесет сантиметра беше. Сега като го сложих - стана като микрофоните.

Георги е доайен в опасното начинание за саморъчно уголемяване на мъжкото достойнство. Той е имал късмет да няма проблеми със здравето. Засега бил доволен, а и не само той:

- Преди да си сложа парафина - аз си лягам с жена си, а тя си чепка носа. А сега направо отива в небето – лети, лети като кобила на Тодоровден.

Георги има инжектирани 5 кубика течен парафин, но в състезанието кой е повече мъж, стигаме и до Стохи. Разказват ни, че е първенец - с 20 кубика инжектирана течност в члена.

-Аз имам парафин вече пет-шест години. Нищо не ни е сега, но берем ядове.

Ядовете с парафиновата мания потичат от кюстендилските и бобовдолските затворници. Те се похвалили, други пък се впечатлили. Течният парафин струва лев и двайсет и го има във всяка аптека. Купува се предимно като слабително средство, но в това си приложение в Гиздова махала има втвърдителен ефект. Вече десетина души са минали през местната болница с тежки усложнения - инфекции и неврози на тъканите. Други като Митко, са имали повече късмет.

-След четири-пет години изтича, както при мене. След седмици болки се започва ходене при лекари – обяснява той.
-Ти защо си сложи парафин?
- Да знаеш какво е, да видиш как си.
- А комплекси имал ли си?
- Не - комплексът си ми е нормален и просто от любопитство го сложих.

Дядо от махалата е на друго мнение: "Щом си прави такъв, значи и такъв няма, но след три години няма и този да има. Сега има такъв, после и да пика няма да има. Това са детски работи. Важното е да свършиш работа, а не да ти е до небето".

Райчо е автомонтьор и най-вероятно е със златни ръце, защото навремето съвсем успешно е извършвал други практики с мъжествеността си.

- От четки за зъби правехме топчета - шлайфат се и с един чук и секач се слагат. После отиваш в казармата и директно във ВМА , за да ти ги махат -това от келешлък. Това за парафина - не знам, мода е според мен, както беше и по наше време с попчетата – смята Райчо. 

Повечето посещения на екипа в ромски махали са придружени с непрестанен коментар по всички теми. Тази обаче предизвика повече смут. Може би защото никой не може да обясни конкретната причина за телесната си модификация

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=155212
Сочувана
"Македония, а и други изстрадали народи са без никакво съмнение най-искрените поддръжници на идеята за обединена Европа."
Ванчо Михайлов (1896-1990) лидер на ВМРО, последната крупна фигура в историята на македонското освободително движение

татар

• Jr. Member
  • **
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 61
    • Погледај го Профилот
« Одговори #61 на: Февруари 25, 2010, 02:24:27 »

Залибило са едно момче седна циганка,ама родителете му вос не биле съгласни,щот биле имотни и са сбирале сас ора от "вишата" класа.Ама решиле да не трошат атъра на сина и я пратиле на обучение-да са научи барем да говори кат ората...Минало са време и циганката са сбрала с "виши" дами и едната вика:
-Скъпият ми съпруг ми подари вчера прекрасно колие "Картие" с 20 каратов диамант-просто съм възхитена!!!
-Колко интересно!-рекла циганката
-А пък ние,рекла друга,вчера се завърнахме от божествено пътешествие на Карибите-ах,нямам думи!!!
-Колко интересно!-рекла циганката
-Ние сме решили да си купим малко имение на френската Ривиера и в момента разглеждаме няколко прекрасни оферти-просто не мога да избера!!!
-Колко интересно!-рекла пак циганката
-А ти,скъпа-с какво ще се похвалиш? я попитале
-Добрите родители на моя съпруг ме записаха на специален курс и вече вместо "Да ми даваш един лимонада!" казвам"Бихте ли ми дали една безалкохолна напитка,ако обичате!",вместо "Ша дода,кат си рекла" казвам "Бих се отзовала на поканата!",вместо "През пичката ми е!!" употребявам "Колко интересно!" ;D
Сочувана
Човек се учи докато е прост!

disidente

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 5398
    • Погледај го Профилот
« Одговори #62 на: Февруари 28, 2010, 12:16:31 »

Блондинка и брюнетка гледали репортаж за мъж, който стоял на покрива на една сграда и заплашвал, че ще се самоубие.
- Хайде да се обзаложим на 50 долара, че мъжът ще скочи! – казала брюнетката.
- Добре – съгласила се блондинката.
След 10 минути мъжът наистина скочил.
- Ето ти 50-те долара – казала блондинката.
- Не, не мога да ги взема – казала брюнетката. – Аз те излъгах. Гледах по-ранната емисия – видях как мъжът скача.
- О, и аз я гледах, но не мислех, че ще го направи отново!
Сочувана
Тодор Александров е БОГ , а "Спомените" на Ванче Михайлов се БИБЛИЯТА на нашата РЕЛИГИЯ !

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 206
    • Погледај го Профилот
« Одговори #63 на: Март 01, 2010, 12:43:14 »

Защо старата кучка Баба Марта е вечно сърдита?
Еми щото февруари е къс, а април мек ;D
Сочувана
Прост народ - слаба държава.

Daskal

• Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1265
    • Погледај го Профилот
« Одговори #64 на: Март 01, 2010, 09:07:51 »

Защо старата кучка Баба Марта е вечно сърдита?
Еми щото февруари е къс, а април мек ;D

;D
Сочувана
"Македония, а и други изстрадали народи са без никакво съмнение най-искрените поддръжници на идеята за обединена Европа."
Ванчо Михайлов (1896-1990) лидер на ВМРО, последната крупна фигура в историята на македонското освободително движение

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #65 на: Март 06, 2010, 12:44:08 »

По какво си приличат свекървите и тортите ?
Еми харесват ги студени и със свещи  ;D
Сочувана

Корени

• Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1070
    • Погледај го Профилот
    • Корени
« Одговори #66 на: Март 06, 2010, 01:30:02 »

Ленгендарния Пернишко-Пазарджишки авто тунинг (обяснен)

Сочувана

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #67 на: Март 07, 2010, 02:22:43 »

Ленгендарния Пернишко-Пазарджишки авто тунинг (обяснен)

Пропущаме легендарния и небезизвестен тигър на северозапада ЧЪРВЕН БРЕГ ! ;D Тама, дек ЖП гарата а на крае на градъ, а центъръ а до въпросната гара  ;D Табеле по тротоарете нема, да не праат сенкя на гражданете, а в гьоловете по улиците мое да легне свиня с целото прасило  ;D  Еталон за автомобил е същият Голф , но с допълнение - на задното стъкло се лепят от ония ръчички, дето махат при движение и/или куенце-играчка с клатеща се глава, задължително легнало върху изкуствен китеник  ;D
« Последно менување: Март 07, 2010, 06:13:43 PANKOVSKY »
Сочувана

disidente

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 5398
    • Погледај го Профилот
« Одговори #68 на: Март 08, 2010, 01:10:56 »

Как да разберете, че сте пиян?

http://www.thesown.info/2010/03/blog-post_5056.html
Сочувана
Тодор Александров е БОГ , а "Спомените" на Ванче Михайлов се БИБЛИЯТА на нашата РЕЛИГИЯ !

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #69 на: Март 08, 2010, 01:19:36 »

Последната фаза на пиянството е когато идеш да мочаш до некое дърво и се мъчиш да го прибереш в гащите си  ;D
Сочувана

Корени

• Hero Member
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 1070
    • Погледај го Профилот
    • Корени
« Одговори #70 на: Март 09, 2010, 09:49:47 »

Пропущаме легендарния и небезизвестен тигър на северозапада ЧЪРВЕН БРЕГ !
Северозапада е Културен Резерват! http://www.severozapad.org/  ;D

Сочувана

Бай 100-ян

• Newbie
  • *
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 19
    • Погледај го Профилот
« Одговори #71 на: Март 09, 2010, 11:31:47 »

Да пази Господ и да чува  :D
http://www.youtube.com/watch?v=8HKEYC_RlJU
Сочувана

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #72 на: Март 09, 2010, 12:39:02 »

Да пази Господ и да чува  :D
http://www.youtube.com/watch?v=8HKEYC_RlJU

Можеше да е по-автентично, ако нежните войни избиеха жените и беха изнасилили коза на сцената  ;D
Сочувана

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #73 на: Март 12, 2010, 01:13:02 »

Сочувана

PANKOVSKY

• Full Member
  • Отсутен Отсутен
    • Погледај го Профилот
« Одговори #74 на: Март 12, 2010, 01:34:45 »

А глейте в YouTube:  http://www.youtube.com/watch#!v=6lyyj0PWCKQ&feature=related    (lachenite obuvki) - просто класика на шопската кинематография! Рангел е талант
Сочувана