Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26419
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 69
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 14380415
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.15
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3180.10
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2793
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16085
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1160
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 547167
На денешен ден 337946
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 235780
Европа и САД за историјата на Македониjа 203770
Македонска реалност 183047
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 176118
"АБСУРДИСТАН" 143660
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 130285
Доживяхме братя. 119176
Посещение на Щефан Фюле в София 119084
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 119д 13ч 32м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 10ч 39м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 379 0 93 1597583
Јуни 2021 0 6 0 82 187823
Мај 2021 0 28 0 93 404502
2021-05-01 0 0 0 75 26136
2021-05-02 0 0 0 77 22635
2021-05-03 0 0 0 77 21419
2021-05-04 0 1 0 63 8638
2021-05-05 0 5 0 61 8854
2021-05-06 0 0 0 66 8735
2021-05-07 0 0 0 70 11991
2021-05-08 0 0 0 67 11314
2021-05-09 0 0 0 68 13263
2021-05-10 0 2 0 75 15932
2021-05-11 0 1 0 71 15709
2021-05-12 0 3 0 73 14220
2021-05-13 0 2 0 72 12140
2021-05-14 0 0 0 73 13857
2021-05-15 0 0 0 68 9836
2021-05-16 0 1 0 70 11007
2021-05-17 0 3 0 69 12211
2021-05-18 0 2 0 70 11701
2021-05-19 0 0 0 70 8702
2021-05-20 0 0 0 82 12601
2021-05-21 0 0 0 71 12220
2021-05-22 0 1 0 74 11956
2021-05-23 0 0 0 74 11239
2021-05-24 0 1 0 80 11513
2021-05-25 0 0 0 93 12759
2021-05-26 0 1 0 82 14710
2021-05-27 0 1 0 69 13292
2021-05-28 0 0 0 77 12906
2021-05-29 0 0 0 78 14715
2021-05-30 0 3 0 82 9836
2021-05-31 0 1 0 28 8455
Април 2021 0 83 0 79 327399
Март 2021 0 100 0 78 279831
Февруари 2021 0 79 0 76 187341
Јануари 2021 0 83 0 73 210687
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713