Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 49
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 61
Сумарно прегледи на страници: 13878902
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.20
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.09
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3095.21
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 534959
На денешен ден 324704
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225877
Европа и САД за историјата на Македониjа 199614
Македонска реалност 173465
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 167942
"АБСУРДИСТАН" 139344
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119761
Посещение на Щефан Фюле в София 113840
Доживяхме братя. 107823
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 23м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1096070
* 2020 0 130 0 189 1669540
Декември 2020 0 43 0 69 219274
2020-12-01 0 0 0 58 8219
2020-12-02 0 0 0 56 7168
2020-12-03 0 0 0 57 6331
2020-12-04 0 0 0 52 6513
2020-12-05 0 0 0 57 7219
2020-12-06 0 0 0 67 7448
2020-12-07 0 0 0 66 7213
2020-12-08 0 0 0 59 7018
2020-12-09 0 0 0 49 6161
2020-12-10 0 0 0 49 5562
2020-12-11 0 0 0 47 5498
2020-12-12 0 0 0 45 4794
2020-12-13 0 0 0 50 8043
2020-12-14 0 0 0 31 2792
2020-12-15 0 0 0 22 1971
2020-12-16 0 0 0 65 3379
2020-12-17 0 5 0 67 7755
2020-12-18 0 2 0 68 8605
2020-12-19 0 7 0 69 9131
2020-12-20 0 1 0 65 10275
2020-12-21 0 5 0 62 8223
2020-12-22 0 5 0 55 9800
2020-12-23 0 6 0 54 10317
2020-12-24 0 1 0 59 14865
2020-12-25 0 0 0 54 11127
2020-12-26 0 0 0 49 6659
2020-12-27 0 0 0 46 4146
2020-12-28 0 1 0 52 4801
2020-12-29 0 1 0 60 7553
2020-12-30 0 5 0 54 6395
2020-12-31 0 4 0 41 4293
Ноември 2020 0 1 0 68 190966
Октомври 2020 0 0 0 62 201586
Септември 2020 0 0 0 61 180864
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713