Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 42
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 61
Сумарно прегледи на страници: 13878856
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.20
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.09
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3095.20
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 534954
На денешен ден 324704
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225876
Европа и САД за историјата на Македониjа 199614
Македонска реалност 173465
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 167942
"АБСУРДИСТАН" 139344
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119760
Посещение на Щефан Фюле в София 113840
Доживяхме братя. 107823
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 23м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1096024
* 2020 0 130 0 189 1669540
Декември 2020 0 43 0 69 219274
Ноември 2020 0 1 0 68 190966
2020-11-01 0 0 0 59 4525
2020-11-02 0 0 0 68 6140
2020-11-03 0 0 0 55 6735
2020-11-04 0 0 0 53 6431
2020-11-05 0 0 0 54 6132
2020-11-06 0 0 0 52 5942
2020-11-07 0 0 0 53 6648
2020-11-08 0 0 0 52 6480
2020-11-09 0 0 0 55 6004
2020-11-10 0 0 0 65 8357
2020-11-11 0 0 0 68 8283
2020-11-12 0 0 0 68 7454
2020-11-13 0 0 0 57 5522
2020-11-14 0 0 0 59 6467
2020-11-15 0 0 0 56 3298
2020-11-16 0 0 0 30 2982
2020-11-17 0 0 0 56 4899
2020-11-18 0 0 0 58 7925
2020-11-19 0 0 0 64 8489
2020-11-20 0 0 0 61 9183
2020-11-21 0 0 0 58 9235
2020-11-22 0 0 0 49 8406
2020-11-23 0 0 0 47 5370
2020-11-24 0 0 0 51 5636
2020-11-25 0 0 0 50 5527
2020-11-26 0 0 0 55 5816
2020-11-27 0 1 0 37 4251
2020-11-28 0 0 0 44 3983
2020-11-29 0 0 0 59 7361
2020-11-30 0 0 0 66 7485
Октомври 2020 0 0 0 62 201586
Септември 2020 0 0 0 61 180864
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713