Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 58
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 13885702
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.19
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3096.03
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 535183
На денешен ден 324880
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225952
Европа и САД за историјата на Македониjа 199726
Македонска реалност 173595
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 168048
"АБСУРДИСТАН" 139378
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119909
Посещение на Щефан Фюле в София 113917
Доживяхме братя. 107962
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 29м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1102870
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
2019-12-01 0 1 0 13 1298
2019-12-02 0 3 0 30 1294
2019-12-03 0 4 0 33 1637
2019-12-04 0 3 0 24 1398
2019-12-05 0 1 0 12 1191
2019-12-06 0 0 0 14 1373
2019-12-07 0 1 0 13 1267
2019-12-08 0 0 0 11 1439
2019-12-09 0 4 0 99 1835
2019-12-10 0 1 0 13 893
2019-12-11 0 1 0 75 1889
2019-12-12 0 8 0 13 969
2019-12-13 0 1 0 15 1024
2019-12-14 0 2 0 14 950
2019-12-15 0 2 0 15 982
2019-12-16 0 1 0 14 950
2019-12-17 0 5 0 15 1006
2019-12-18 0 3 0 13 922
2019-12-19 0 0 0 16 3638
2019-12-20 0 0 0 15 8403
2019-12-21 0 5 0 18 11734
2019-12-22 0 2 0 14 6856
2019-12-23 0 1 0 15 1174
2019-12-24 0 1 0 15 1046
2019-12-25 0 4 0 15 969
2019-12-26 0 2 0 19 1026
2019-12-27 0 3 0 15 1311
2019-12-28 0 3 0 15 1124
2019-12-29 0 6 0 37 1077
2019-12-30 0 2 0 14 1122
2019-12-31 0 1 0 36 1101
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713