Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 54
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 13886400
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.19
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3096.19
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 535216
На денешен ден 324894
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225961
Европа и САД за историјата на Македониjа 199728
Македонска реалност 173607
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 168052
"АБСУРДИСТАН" 139384
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119916
Посещение на Щефан Фюле в София 113920
Доживяхме братя. 107984
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 29м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1103568
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
Декември 2017 0 61 0 19 67631
Ноември 2017 1 18 0 16 98090
Октомври 2017 0 0 0 20 89936
2017-10-01 0 0 0 20 1416
2017-10-02 0 0 0 7 956
2017-10-03 0 0 0 13 1153
2017-10-04 0 0 0 11 1378
2017-10-05 0 0 0 13 1300
2017-10-06 0 0 0 11 1507
2017-10-07 0 0 0 9 1485
2017-10-08 0 0 0 13 1570
2017-10-09 0 0 0 11 1431
2017-10-10 0 0 0 11 1834
2017-10-11 0 0 0 11 1577
2017-10-12 0 0 0 11 1303
2017-10-13 0 0 0 12 1612
2017-10-14 0 0 0 13 2384
2017-10-15 0 0 0 13 1573
2017-10-16 0 0 0 10 1603
2017-10-17 0 0 0 10 1325
2017-10-18 0 0 0 11 29642
2017-10-19 0 0 0 12 17939
2017-10-20 0 0 0 14 1573
2017-10-21 0 0 0 7 1263
2017-10-22 0 0 0 8 1141
2017-10-23 0 0 0 10 1157
2017-10-24 0 0 0 10 1142
2017-10-25 0 0 0 12 1259
2017-10-26 0 0 0 9 1557
2017-10-27 0 0 0 11 1506
2017-10-28 0 0 0 11 1179
2017-10-29 0 0 0 12 1501
2017-10-30 0 0 0 16 1923
2017-10-31 0 0 0 12 1747
Септември 2017 0 0 0 21 51169
Август 2017 0 0 0 19 108748
Јули 2017 0 7 0 18 47862
Јуни 2017 0 38 0 25 58789
Мај 2017 0 35 0 20 106207
Април 2017 0 25 0 14 43491
Март 2017 2 29 0 19 81052
Февруари 2017 0 22 0 18 93134
Јануари 2017 0 30 0 19 63862
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713