Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 42
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 61
Сумарно прегледи на страници: 13878813
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.20
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.09
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3095.19
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 534954
На денешен ден 324704
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225875
Европа и САД за историјата на Македониjа 199614
Македонска реалност 173465
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 167942
"АБСУРДИСТАН" 139344
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119759
Посещение на Щефан Фюле в София 113840
Доживяхме братя. 107821
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 23м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1095981
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
Декември 2017 0 61 0 19 67631
Ноември 2017 1 18 0 16 98090
Октомври 2017 0 0 0 20 89936
Септември 2017 0 0 0 21 51169
Август 2017 0 0 0 19 108748
2017-08-01 0 0 0 12 2260
2017-08-02 0 0 0 10 2355
2017-08-03 0 0 0 8 2394
2017-08-04 0 0 0 8 1151
2017-08-05 0 0 0 17 1439
2017-08-06 0 0 0 10 970
2017-08-07 0 0 0 12 962
2017-08-08 0 0 0 10 1132
2017-08-09 0 0 0 9 1260
2017-08-10 0 0 0 19 1305
2017-08-11 0 0 0 8 3291
2017-08-12 0 0 0 10 2303
2017-08-13 0 0 0 10 1920
2017-08-14 0 0 0 13 1916
2017-08-15 0 0 0 15 5594
2017-08-16 0 0 0 16 13460
2017-08-17 0 0 0 13 12660
2017-08-18 0 0 0 9 8056
2017-08-19 0 0 0 8 1727
2017-08-20 0 0 0 16 1506
2017-08-21 0 0 0 13 8904
2017-08-22 0 0 0 12 12230
2017-08-23 0 0 0 10 3516
2017-08-24 0 0 0 11 3210
2017-08-25 0 0 0 14 2507
2017-08-26 0 0 0 12 1850
2017-08-27 0 0 0 9 2171
2017-08-28 0 0 0 10 1894
2017-08-29 0 0 0 10 1680
2017-08-30 0 0 0 15 1635
2017-08-31 0 0 0 10 1490
Јули 2017 0 7 0 18 47862
Јуни 2017 0 38 0 25 58789
Мај 2017 0 35 0 20 106207
Април 2017 0 25 0 14 43491
Март 2017 2 29 0 19 81052
Февруари 2017 0 22 0 18 93134
Јануари 2017 0 30 0 19 63862
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713