Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 54
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 13886611
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.19
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3096.23
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 535230
На денешен ден 324903
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225963
Европа и САД за историјата на Македониjа 199729
Македонска реалност 173610
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 168056
"АБСУРДИСТАН" 139385
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119920
Посещение на Щефан Фюле в София 113922
Доживяхме братя. 107991
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 29м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1103779
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
Декември 2011 16 174 0 26 56523
Ноември 2011 33 300 0 38 61577
Октомври 2011 42 389 12 29 52294
Септември 2011 47 361 0 32 55131
2011-09-01 0 25 0 14 1715
2011-09-02 0 15 0 19 1416
2011-09-03 0 1 0 14 1012
2011-09-04 2 12 0 18 1145
2011-09-05 1 8 0 14 1082
2011-09-06 2 7 0 14 1160
2011-09-07 5 18 0 15 1648
2011-09-08 1 10 0 19 1572
2011-09-09 1 19 0 20 1940
2011-09-10 0 8 0 14 1194
2011-09-11 0 4 0 15 1080
2011-09-12 3 13 0 15 3226
2011-09-13 6 11 0 15 1368
2011-09-14 3 16 0 15 1516
2011-09-15 1 16 0 17 1636
2011-09-16 1 29 0 18 1518
2011-09-17 2 22 0 28 1925
2011-09-18 2 17 0 16 2141
2011-09-19 3 21 0 26 4222
2011-09-20 5 8 0 18 1670
2011-09-21 2 11 0 15 3153
2011-09-22 1 8 0 25 3849
2011-09-23 0 8 0 26 2037
2011-09-24 1 4 0 32 2607
2011-09-25 0 3 0 21 1534
2011-09-26 0 3 0 16 1117
2011-09-27 5 10 0 17 1110
2011-09-28 0 17 0 24 2049
2011-09-29 0 9 0 22 1763
2011-09-30 0 8 0 23 1726
Август 2011 29 356 0 20 50175
Јули 2011 32 473 0 39 94387
Јуни 2011 77 500 121 32 75996
Мај 2011 51 277 15 75 56942
Април 2011 25 167 23 156 57580
Март 2011 36 245 34 283 72866
Февруари 2011 36 386 29 32 63917
Јануари 2011 23 429 29 226 89417
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713