Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 54
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 13886318
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.19
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3096.17
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 535209
На денешен ден 324887
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225957
Европа и САД за историјата на Македониjа 199728
Македонска реалност 173606
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 168052
"АБСУРДИСТАН" 139383
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119915
Посещение на Щефан Фюле в София 113920
Доживяхме братя. 107984
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 29м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1103486
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
Декември 2010 43 361 45 290 107924
Ноември 2010 20 394 21 43 59725
Октомври 2010 23 409 17 276 76634
Септември 2010 229 528 11 43 63370
Август 2010 51 577 39 48 83292
2010-08-01 2 14 0 32 1893
2010-08-02 0 17 2 20 1726
2010-08-03 0 4 3 42 1897
2010-08-04 0 19 0 30 1845
2010-08-05 1 9 2 18 1735
2010-08-06 2 20 0 36 2560
2010-08-07 1 11 0 39 1725
2010-08-08 3 21 0 24 1782
2010-08-09 2 25 1 43 2245
2010-08-10 0 13 0 20 1668
2010-08-11 3 22 0 23 2605
2010-08-12 0 14 2 26 4304
2010-08-13 0 6 0 34 2582
2010-08-14 1 15 2 42 3014
2010-08-15 0 6 2 26 1720
2010-08-16 3 10 1 42 2775
2010-08-17 2 28 2 41 2629
2010-08-18 2 19 4 45 5452
2010-08-19 0 10 3 28 2374
2010-08-20 3 29 2 41 3449
2010-08-21 2 17 2 30 2430
2010-08-22 1 22 2 33 2877
2010-08-23 5 38 3 34 3432
2010-08-24 4 33 1 31 3072
2010-08-25 1 28 3 48 3030
2010-08-26 3 15 0 33 2504
2010-08-27 2 20 0 28 2066
2010-08-28 4 18 0 39 3717
2010-08-29 3 36 1 39 3308
2010-08-30 0 13 1 43 3564
2010-08-31 1 25 0 36 3312
Јули 2010 38 357 10 29 61987
Јуни 2010 87 612 4 54 74318
Мај 2010 76 676 11 35 86868
Април 2010 96 767 6 65 83874
Март 2010 101 1280 16 141 127933
Февруари 2010 109 1003 10 22 97239
Јануари 2010 195 1540 12 22 89153
* 2009 1938 8550 125 76 535713