Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 59
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 70
Сумарно прегледи на страници: 13885696
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.19
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3096.03
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 535183
На денешен ден 324880
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225952
Европа и САД за историјата на Македониjа 199726
Македонска реалност 173595
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 168048
"АБСУРДИСТАН" 139378
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119909
Посещение на Щефан Фюле в София 113917
Доживяхме братя. 107962
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 29м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1102864
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713
Декември 2009 234 1120 8 18 88614
2009-12-01 8 22 0 14 2928
2009-12-02 14 45 0 14 3476
2009-12-03 8 25 0 11 3848
2009-12-04 9 34 0 13 2671
2009-12-05 10 30 1 9 2505
2009-12-06 9 23 0 10 1495
2009-12-07 8 38 0 14 3543
2009-12-08 9 44 2 16 3122
2009-12-09 13 56 0 18 3737
2009-12-10 12 44 0 18 3917
2009-12-11 19 60 0 14 2891
2009-12-12 7 31 0 12 2497
2009-12-13 1 15 0 12 1821
2009-12-14 8 48 0 17 3438
2009-12-15 15 47 0 16 3142
2009-12-16 13 71 0 14 3251
2009-12-17 6 29 0 16 2806
2009-12-18 8 46 0 14 2740
2009-12-19 4 61 0 11 3233
2009-12-20 8 48 0 17 2787
2009-12-21 5 34 0 13 2052
2009-12-22 9 44 0 13 2856
2009-12-23 10 43 1 12 3021
2009-12-24 6 28 0 12 1811
2009-12-25 3 30 0 11 2859
2009-12-26 2 44 0 11 2560
2009-12-27 3 22 2 12 2857
2009-12-28 2 23 1 12 3261
2009-12-29 2 9 0 11 2332
2009-12-30 3 22 1 17 2956
2009-12-31 0 4 0 10 2201
Ноември 2009 259 931 4 62 104346
Октомври 2009 343 1206 5 16 77528
Септември 2009 323 1240 10 21 43906
Август 2009 274 1212 14 76 54501
Јули 2009 135 726 4 14 40873
Јуни 2009 53 465 6 14 29929
Мај 2009 47 223 5 25 23123
Април 2009 81 441 12 12 26836
Март 2009 188 985 55 15 46057
Февруари 2009 0 0 0 1 0
Јануари 2009 1 1 2 3 0