Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26393
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 42
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 61
Сумарно прегледи на страници: 13878838
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.20
Просечно теми по ден: 0.85
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 24.09
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3095.19
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
опълченец 2767
veritas 2728
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16059
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1134
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 534954
На денешен ден 324704
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 225876
Европа и САД за историјата на Македониjа 199614
Македонска реалност 173465
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 167942
"АБСУРДИСТАН" 139344
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 119759
Посещение на Щефан Фюле в София 113840
Доживяхме братя. 107822
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 22ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 8ч 23м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 351 0 79 1096006
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713
Декември 2009 234 1120 8 18 88614
Ноември 2009 259 931 4 62 104346
Октомври 2009 343 1206 5 16 77528
Септември 2009 323 1240 10 21 43906
Август 2009 274 1212 14 76 54501
Јули 2009 135 726 4 14 40873
Јуни 2009 53 465 6 14 29929
Мај 2009 47 223 5 25 23123
Април 2009 81 441 12 12 26836
2009-04-01 5 9 0 6 685
2009-04-02 3 17 0 7 953
2009-04-03 6 24 1 8 1084
2009-04-04 2 3 1 6 598
2009-04-05 2 7 0 5 382
2009-04-06 1 12 0 5 546
2009-04-07 2 9 0 6 658
2009-04-08 2 8 2 6 618
2009-04-09 4 22 1 7 973
2009-04-10 2 20 0 7 980
2009-04-11 1 13 0 5 859
2009-04-12 4 49 0 7 1262
2009-04-13 3 16 1 8 781
2009-04-14 2 9 0 7 711
2009-04-15 0 4 0 4 371
2009-04-16 0 2 0 7 471
2009-04-17 0 4 0 6 588
2009-04-18 2 9 1 6 586
2009-04-19 4 24 0 7 1056
2009-04-20 4 21 1 8 1305
2009-04-21 1 24 1 9 1369
2009-04-22 5 5 0 8 982
2009-04-23 8 19 0 7 1153
2009-04-24 2 7 0 8 908
2009-04-25 7 36 1 12 1798
2009-04-26 4 24 1 10 1517
2009-04-27 0 17 0 10 1239
2009-04-28 2 10 0 9 880
2009-04-29 2 11 0 9 782
2009-04-30 1 6 1 9 741
Март 2009 188 985 55 15 46057
Февруари 2009 0 0 0 1 0
Јануари 2009 1 1 2 3 0