Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - татар

Страници: 1 2 3 [4] 5
46
Питайте старите хора колко добри са им спомените от съветските войници – кирливи, пияни казаци, които крадат от свободните български селяни, изнасилват и безчинстват.
Но пък това е вярно!Разказвали са ми,че са били като башибозук!

47
Говоря за ВМРО като име.Ама то до някъде си прав-партия,която разделя хората (като всяка друга) е наречена за "македонско национално единство".А самата идея за създаване на дадена партия е сбор (или по-точно-отделяне от масата) на хора със сходни идеи.

48
Хумор / Одг: Вицове/шеги/смешки
« на: Јануари 03, 2010, 09:33:10  »
Те и от северозападниа говор:
Един много го припънало на сранйе и нашия без да гледа влезнал на заден ход у кенефа,набърже свалил гащите и рррррррррр...Кога се навалил да си дигне гащите - гледа зад него два крака.Обърнал се и кво да види-имало некъв човек да седи на тоалетната чиния.Тоа му рекъл: - Абе що се не обаждаш,яле кво стана - целия те усрах.А оня се поизбърсал с една ръка па рекъл: - Па то оставаше и устата да си отворим ;D ;D


49
ВМРО е отживелица като име(лично мое мнение)както в България,така и в Македония или иначе казано е търсене на начин за създаване на обществени формации(партии),без да бъдат назовавани с истинските им имена-напр."комунистическа пария","национал-радикална","социал-демократическа","либерална" и т.н.Както в България се нароиха десетки БЗНСта,всяко дърпащо чергата към себе си и в края на краищата това ги отслаби и неусетно изчезнаха от политическия живот.Друг е въпроса,дали не се изпълнява нечии сценарии с това раздробяване ???
Нито едно от всичките ВМРОта от двете страни на границата не може да се нарече наследник на първоидеите на старите комити -просто живеем в други времена.Нека има партии,но да бъдат наричани с имена,посочващи или поне насочващи към идеите,които се защитават от дадената формация.Днешните "комити" водят дребна борба за още по-дребния кокал ;)

50
На мене просто ми е интересно как отделна шепа хора,в името на лични и партиини интереси държат в 21ви век цела една държва в маодзедунска  изолация и пропаганда.И по-интересното е как може все още да има други,в тези времена на общодостъпна неограничена информация,които сляпо верват в идиотщините ,лансирани от горепосочените...90% от българите си имат достатъчно ядове,за да им пука за македонстващите,но просто е обидно да те  плюят постоянно без да си дал какъвто и да е повод за това.

51
Но пък е много добра идеята да се канят във България македонисти за дискусии ;D

52
Това дали си прост или-не си е твой личен проблем.Въпросът ми бе кратък и ясен и отправен към администраторите на сайта!Ако по някакви неизвестни нам причини се изживяваш като такъв-ОК...!аверче!

53
Е па да... ти норвежски ли искаш? Аз сега чакам някой зевзек да направи превод и на врачански ;D ;D
Немам нужда!Я от тама сам родом-моа да сме пустиняци, ама за сметка на тава па сме омразе!!Македонецо ма разбра,а тизе ми са праиш на суек...

55
Средновековна историја / Одг: Татари?
« на: Август 13, 2009, 12:08:21  »
Ще си позволя да цитирам един от участниците в български исторически форум:"... в 2010г. в России будет перепись населения и нашему народу будет позволено назваться так как мой народ звался на протяжении сотен лет...
я родился и был записан как "татарин" - умру я как "булгарин"...

56
Здравейте!Ако ми позволите да попитам:защо след като това е "Бугарски Културен Клуб" опциите в избора на език по време на регистрация са само английски или..."македонски"?!? ::)

57
Дори съм виждал субтитри на репортажи от Македония по някои телевизии.Най-весело беше когато някакъв македонски пемиер (не помня кой) беше в България и преводача стоеше отстрани като пукал и се чудеше какво да прави. ;D

58
От доста време се чудя как аджеба в Албания има българи,в България (разбира се)-също,а в БЮРМакедония (между двете държави)нема кьорав българин!?! ;D

59
 ;DЩом като искат война-добре ;DСамо,че,за да са равни силите да им подарим още неколко танка и гаубици и да им пуснем само Благоевградски окръг ;DТо така се правело война...!Сякаш шамари ще си бием ;D'Айде-чиба!'Одете да плашите гаргите! ::)

60
Не е зле като идея,но е по-близо до научната фантастика ;).По-голямата част от познатите ми дори нямат мнение по въпроса "Македония",камо ли да тръгнат да се задълбочават и затормозяват за тази земя.С течение на годините в България научихме едно нещо-за поколение-две се създава нова нация и каквото и да правим в полза на добросъседството ще продължават да плюят по нас.Тук визирам,разбира се официалната българоненавистна политика.Обикновените хора са далеч от тази помия,бълвана към страната,която до сега само подава ръка и си трае глупаво,докато шепа удбаши си играят със съдбите на нашите братя и серат на дедовските си гробове!!
Нека Македония продължи да си бъде независима (от нея нищо не зависи ;D) държава и да се нарича както си иска,само да даде истинска свобода на своите граждани-нека се самоопределят как им е кеф-уйгури,валонци,а защо не-дори и българи ::).А тези другите-на Сандьо Големиот потомците да не ми зеят през дувара:"татааар,мангааал,турчиин...и т.н." щот верно зад тоя дувар ще си останат.
Нека продължим напред не обединени,а просто-заедно!

Страници: 1 2 3 [4] 5