Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - татар

Страници: 1 [2] 3 4 5
21

това е при мен в къщи + безплатен безжичен рутер и антивирусна. 30 лева (15 Евро)/месец.

Без ограничения в трафика, разбира се

 :o не ми стави сол на раната...
а аз в Испания плащам 42 евро на месец за 10 (десет) пъти по-малка скорост-6Mb  ::)

22
Предлози / Одг: Нова (стара) азбука
« на: Октомври 18, 2010, 09:07:31  »
http://forum.kotle.ca/showthread.php?tid=333&page=1
това е самото начало на темата-има доста за четене  ;)

23
Предлози / Нова (стара) азбука
« на: Октомври 17, 2010, 10:21:22  »
Нова (стара) българо-македонска азбука създадоха заедно българи и македонци във форум “Котле“ http://forum.kotle.ca/index.php ;)

24
Цитат: Татар
Човек се учи докато е прост!

Който се учи, той ще сполучи!  ;D
Особено ако се учи в българско екзархийско училище!  ;)
Нямам никаква идея какво искаш да кажеш с това "българско екзархийско училище"!Би ли бил малко по-ясен,защото явно влагаш някаква скрита идея...много скрита?!

25
А кой е учен и кой прост си личи отдалеко - например по правописа на тези всезнаещи "испанци", които не са посещавали "екзархийските" БГ училища!  ;)
А това си го разпечатай в повечко екземляри,навии ги на руло и си ги запази някъде-за спомен.

26
А случайно на приятеля ти да са му сложили един голям печат (като водач наМПСто) в паспорта,на който са отбелязани номерата и дата на влизане (или излизане)???

27
Нито е добра,нито е полезна идеята! Гражданите на която и да е европейска държава нямат право да ползват личните с авомобили с номера от друга, без значение дали е от ЕС или надвор. В Испания минимума е 2 (два) месеца!Нека бъдем реалисти! Единствения проблем е,че Македонската дръжава не проконтролира регистрациите с БГ номера навреме!
+1

С какво точно си съгласен, Подкрепа?
Твърдението в червено е повече от съмнително и цели да оправдае хунзите!  :o
Тук не става дума за никакви месеци престой, а за селективно недопускане на хората с БГ гражданство да посетят близките си дори за съвсем кратък период ...

Иначе имаме доста популярни ментори от Испания, пишещи псевдобългарски хунзоугодни теории по форумите!  ;)
Не знам в какво по-точно си компетент и слабо ме интересува.Твърдението в червено е самата истина и най-малко има за цел да оправдава каквото и който и да било.Преди няколко месеца лично ми се наложи да "науча" испанските (и като цяло-европейските)закони именно заради БГ номера и постоянна адресна регистрация.Лично!А не "каза ми го комшииката"!Некомпетентността ти в случая е очевадна и друг (по-умен) би си замълчал... :o
Тук не става дума за никакви месеци престой, а за селективно недопускане на хората с БГ гражданство да посетят близките си дори за съвсем кратък период ...
Това обаче си е чиста проба евтина манипулация от твоя страна-месеците престой са за автомобила (2 или 6-в зависимист от държавата),а не за собственика (той може да си седи колкото му душа сака)...а т.нар. селективно недопускане всъщност се отнася до автомобилите,а не до хората-те могат да си ходят напред-назад докато им кестисат краката   ;)
Иначе имаме доста популярни ментори от Испания, пишещи псевдобългарски хунзоугодни теории по форумите!  ;)
явно имаме и поредната простотия!
Нищо!-Човек се учи докато е прост!

28
Да не бръкаме баби со жаби!Во цела Европа (пуста опустела) законите са еднакви!Не може да си жител на дръжавата и да возиш на чужди номера!Язе съм българин и ситуацията не ми допада грам,но нека бъдем малко реалисти!

29
Нито е добра,нито е полезна идеята!Гражданите на която и да е европейска държава нямат право да ползват личните с авомобили с номера от друга,без значение дали е от ЕС или надвор.В Испания минимума е 2 (два) месеца!Нека бъдем реалисти! Единствения проблем е,че Македонската дръжава не проконтролира регистрациите с БГ номера навреме!

30
Китайски коли.Не са просто "китайски коли",а именно модели от производството на китайският инвеститор Great Wall Motors

Страници: 1 [2] 3 4 5