Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - deko

Страници: 1 ... 11 12 [13]
181
За оваа тема многу нема сто да се казе во смисол се е јасно.Македонските медиуми само ја продолжуваат политиката на  белград.Кога внимателно ке погледнеме кои се уредници на наитиражните весници и наигледаните телевизии веке сме на јасно, едни типови како што е латас кои се наследници на тие кои 80 години вршат културен и духовен геноцит на вековното блгарско население во Македониа.Но за нив веке и знаеме,а можевме да се увериме со каква страст и гордост ја кажуваат веста за нашиот не урамнотежен примиер как го посетува Белград.На момент ми се причини дека латас толку се израдува сто си помиси дека станува титово пионерче на кого му врзуваат црвена марама.Полтрони и предавници имало и ке има но нека не заборават тие от типот на латас дека многу от нивните дедовци поробители во македониа и не завршиа многу славно во МАкедониа.ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ КРВТА НА тОДОР нА вАНЧО НА МАРА ОШТЕ ТЕЧЕ ВО ВЕНИТЕ НА МНОГУ НАРОД ВО МАКЕДОНИА.   

Страници: 1 ... 11 12 [13]