Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Преглед

Порака:
1 (0.000 по ден)
Пол:
Женски
Старост:
Не е достапно
Датум на зачленување:
Март 30, 2009, 01:47:24
Локално време:
Март 29, 2023, 12:03:35
Јазик:
English
Последен пат пријавен:
Април 06, 2009, 01:36:17
Потпис:
...какви е деца, раждала,
раждала, ражда и сега
българска майка юнашка,
какви е момци хранила,
хранила, храни и днеска
нашата земя хубава!
(Хр. Ботев, „Хайдути”)