Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Пламен Павлов

Вкупно време поминато на форумот:
13 часови и 48 минути.
Вкупно пораки:
102 пораки
Вкупно започнати Теми:
29 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 6 пораки (6%)
  12 am
 • 2 пораки (2%)
  1 am
 • 2 пораки (2%)
  2 am
 • 3 пораки (3%)
  3 am
 • 3 пораки (3%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 2 пораки (2%)
  7 am
 • 5 пораки (5%)
  8 am
 • 5 пораки (5%)
  9 am
 • 5 пораки (5%)
  10 am
 • 5 пораки (5%)
  11 am
 • 6 пораки (6%)
  12 pm
 • 6 пораки (6%)
  1 pm
 • 6 пораки (6%)
  2 pm
 • 1 пораки (1%)
  3 pm
 • 6 пораки (6%)
  4 pm
 • 7 пораки (7%)
  5 pm
 • 7 пораки (7%)
  6 pm
 • 4 пораки (4%)
  7 pm
 • 4 пораки (4%)
  8 pm
 • 2 пораки (2%)
  9 pm
 • 5 пораки (5%)
  10 pm
 • 10 пораки (10%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
75 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (73.53%)
75
Средновековна историја
9 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (8.82%)
9
Забележителни личности и настани
9 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (8.82%)
9
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (2.94%)
3
Вести од културниот живот
2 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (1.96%)
2
Радио, телевизија
2 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (1.96%)
2
Музика
1 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (0.98%)
1
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупмо 102 пораки на членот (0.98%)
1

Најпопуларен форум према активност

Средновековна историја
9 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (1.00%)
1.00%
Радио, телевизија
2 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.87%)
0.87%
Вести од културниот живот
2 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (0.76%)
0.76%
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (0.75%)
0.75%
Забележителни личности и настани
9 пораки од вкупно 1858 пораки на форумот (0.48%)
0.48%
Актуелни теми од медиумите
75 пораки од вкупно 16605 пораки на форумот (0.45%)
0.45%
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.37%)
0.37%
Музика
1 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.21%)
0.21%