Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - татар

Вкупно време поминато на форумот:
3 денови, 12 часови и 14 минути.
Вкупно пораки:
61 пораки
Вкупно започнати Теми:
6 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 9 пораки (15%)
  12 am
 • 10 пораки (16%)
  1 am
 • 2 пораки (3%)
  2 am
 • 2 пораки (3%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 1 пораки (2%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 1 пораки (2%)
  7 am
 • 1 пораки (2%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 1 пораки (2%)
  1 pm
 • 1 пораки (2%)
  2 pm
 • 8 пораки (13%)
  3 pm
 • 2 пораки (3%)
  4 pm
 • 1 пораки (2%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 1 пораки (2%)
  7 pm
 • 1 пораки (2%)
  8 pm
 • 4 пораки (7%)
  9 pm
 • 10 пораки (16%)
  10 pm
 • 6 пораки (10%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
37 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (60.66%)
37
Хумор
8 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (13.11%)
8
Литература, книги, изданија
5 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (8.20%)
5
Предлози
3 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (4.92%)
3
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
3 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (4.92%)
3
Студии во Бугарија
2 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (3.28%)
2
Радио, телевизија
1 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (1.64%)
1
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (1.64%)
1
Кинотека
1 пораки од вкупмо 61 пораки на членот (1.64%)
1

Најпопуларен форум према активност

Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
3 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (23.08%)
23.08%
Студии во Бугарија
2 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (3.28%)
3.28%
Предлози
3 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (2.08%)
2.08%
Хумор
8 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (1.99%)
1.99%
Кинотека
1 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (1.39%)
1.39%
Литература, книги, изданија
5 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Актуелни теми од медиумите
37 пораки од вкупно 16534 пораки на форумот (0.22%)
0.22%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%