Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Корени

Вкупно време поминато на форумот:
11 денови, 10 часови и 9 минути.
Вкупно пораки:
1070 пораки
Вкупно започнати Теми:
73 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
1 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 42 пораки (4%)
  12 am
 • 33 пораки (3%)
  1 am
 • 13 пораки (1%)
  2 am
 • 1 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 1 пораки (0%)
  6 am
 • 4 пораки (0%)
  7 am
 • 10 пораки (1%)
  8 am
 • 34 пораки (3%)
  9 am
 • 58 пораки (5%)
  10 am
 • 64 пораки (6%)
  11 am
 • 78 пораки (7%)
  12 pm
 • 87 пораки (8%)
  1 pm
 • 80 пораки (7%)
  2 pm
 • 70 пораки (7%)
  3 pm
 • 80 пораки (7%)
  4 pm
 • 78 пораки (7%)
  5 pm
 • 72 пораки (7%)
  6 pm
 • 61 пораки (6%)
  7 pm
 • 65 пораки (6%)
  8 pm
 • 62 пораки (6%)
  9 pm
 • 42 пораки (4%)
  10 pm
 • 35 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
817 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (76.36%)
817
Хумор
68 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (6.36%)
68
Средновековна историја
57 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (5.33%)
57
Наука и образование
48 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (4.49%)
48
Емиграција / Diaspora
18 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (1.68%)
18
Кинотека
12 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (1.12%)
12
Документи
10 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (0.93%)
10
Предлози
10 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (0.93%)
10
Студии во Бугарија
7 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (0.65%)
7
Вести од културниот живот
6 пораки од вкупмо 1070 пораки на членот (0.56%)
6

Најпопуларен форум према активност

Хумор
68 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (16.87%)
16.87%
Кинотека
12 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (16.67%)
16.67%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
2 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (15.38%)
15.38%
Емиграција / Diaspora
18 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (13.43%)
13.43%
Стручна литература
2 пораки од вкупно 15 пораки на форумот (13.33%)
13.33%
Студии во Бугарија
7 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (11.48%)
11.48%
Предлози
10 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (6.94%)
6.94%
Средновековна историја
57 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (6.31%)
6.31%
Актуелни теми од медиумите
817 пораки од вкупно 16061 пораки на форумот (5.09%)
5.09%
Документи
10 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (2.49%)
2.49%