Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Апостол

Вкупно време поминато на форумот:
6 денови, 14 часови и 9 минути.
Вкупно пораки:
509 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
1 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 11 пораки (2%)
  12 am
 • 6 пораки (1%)
  1 am
 • 1 пораки (0%)
  2 am
 • 4 пораки (1%)
  3 am
 • 1 пораки (0%)
  4 am
 • 1 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 1 пораки (0%)
  7 am
 • 14 пораки (3%)
  8 am
 • 15 пораки (3%)
  9 am
 • 26 пораки (5%)
  10 am
 • 35 пораки (7%)
  11 am
 • 30 пораки (6%)
  12 pm
 • 29 пораки (6%)
  1 pm
 • 37 пораки (7%)
  2 pm
 • 40 пораки (8%)
  3 pm
 • 28 пораки (6%)
  4 pm
 • 27 пораки (5%)
  5 pm
 • 27 пораки (5%)
  6 pm
 • 38 пораки (7%)
  7 pm
 • 43 пораки (8%)
  8 pm
 • 40 пораки (8%)
  9 pm
 • 28 пораки (6%)
  10 pm
 • 27 пораки (5%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
507 пораки од вкупмо 509 пораки на членот (99.61%)
507
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупмо 509 пораки на членот (0.20%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 509 пораки на членот (0.20%)
1

Најпопуларен форум према активност

Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (7.69%)
7.69%
Актуелни теми од медиумите
507 пораки од вкупно 16504 пораки на форумот (3.07%)
3.07%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%