Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Йоан Граматик

Вкупно време поминато на форумот:
3 часови и 44 минути.
Вкупно пораки:
28 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 2 пораки (7%)
  1 am
 • 1 пораки (4%)
  2 am
 • 1 пораки (4%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 2 пораки (7%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 1 пораки (4%)
  3 pm
 • 3 пораки (11%)
  4 pm
 • 2 пораки (7%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 3 пораки (11%)
  7 pm
 • 7 пораки (25%)
  8 pm
 • 2 пораки (7%)
  9 pm
 • 1 пораки (4%)
  10 pm
 • 3 пораки (11%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Фолклор
11 пораки од вкупмо 28 пораки на членот (39.29%)
11
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупмо 28 пораки на членот (25.00%)
7
Студии во Бугарија
7 пораки од вкупмо 28 пораки на членот (25.00%)
7
Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупмо 28 пораки на членот (7.14%)
2
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 28 пораки на членот (3.57%)
1

Најпопуларен форум према активност

Студии во Бугарија
7 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (11.48%)
11.48%
Фолклор
11 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (2.29%)
2.29%
Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.90%)
0.90%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупно 16580 пораки на форумот (0.04%)
0.04%