Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - veritas

Вкупно време поминато на форумот:
33 денови, 22 часови и 3 минути.
Вкупно пораки:
2730 пораки
Вкупно започнати Теми:
17 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 31 пораки (1%)
  12 am
 • 1 пораки (0%)
  1 am
 • 1 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 2 пораки (0%)
  6 am
 • 62 пораки (2%)
  7 am
 • 183 пораки (7%)
  8 am
 • 243 пораки (9%)
  9 am
 • 183 пораки (7%)
  10 am
 • 227 пораки (8%)
  11 am
 • 165 пораки (6%)
  12 pm
 • 179 пораки (7%)
  1 pm
 • 219 пораки (8%)
  2 pm
 • 162 пораки (6%)
  3 pm
 • 58 пораки (2%)
  4 pm
 • 60 пораки (2%)
  5 pm
 • 109 пораки (4%)
  6 pm
 • 161 пораки (6%)
  7 pm
 • 188 пораки (7%)
  8 pm
 • 199 пораки (7%)
  9 pm
 • 174 пораки (6%)
  10 pm
 • 123 пораки (5%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Наука и образование
1940 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (71.06%)
1940
Средновековна историја
514 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (18.83%)
514
Возрожденци
145 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (5.31%)
145
Актуелни теми од медиумите
90 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (3.30%)
90
Кино, Филм
33 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (1.21%)
33
Национално-ослободителни борби
4 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (0.15%)
4
Студии во Бугарија
2 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (0.07%)
2
Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупмо 2730 пораки на членот (0.07%)
2

Најпопуларен форум према активност

Наука и образование
1940 пораки од вкупно 2128 пораки на форумот (91.17%)
91.17%
Возрожденци
145 пораки од вкупно 202 пораки на форумот (71.78%)
71.78%
Средновековна историја
514 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (56.92%)
56.92%
Кино, Филм
33 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (14.04%)
14.04%
Национално-ослободителни борби
4 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (4.55%)
4.55%
Студии во Бугарија
2 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (3.28%)
3.28%
Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (1.49%)
1.49%
Актуелни теми од медиумите
90 пораки од вкупно 16504 пораки на форумот (0.55%)
0.55%