Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - MacedonBG

Вкупно време поминато на форумот:
7 денови, 11 часови и 15 минути.
Вкупно пораки:
762 пораки
Вкупно започнати Теми:
141 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 21 пораки (3%)
  12 am
 • 13 пораки (2%)
  1 am
 • 4 пораки (1%)
  2 am
 • 7 пораки (1%)
  3 am
 • 6 пораки (1%)
  4 am
 • 3 пораки (0%)
  5 am
 • 13 пораки (2%)
  6 am
 • 16 пораки (2%)
  7 am
 • 12 пораки (2%)
  8 am
 • 22 пораки (3%)
  9 am
 • 44 пораки (6%)
  10 am
 • 39 пораки (5%)
  11 am
 • 39 пораки (5%)
  12 pm
 • 28 пораки (4%)
  1 pm
 • 48 пораки (6%)
  2 pm
 • 46 пораки (6%)
  3 pm
 • 40 пораки (5%)
  4 pm
 • 48 пораки (6%)
  5 pm
 • 37 пораки (5%)
  6 pm
 • 50 пораки (7%)
  7 pm
 • 58 пораки (8%)
  8 pm
 • 76 пораки (10%)
  9 pm
 • 58 пораки (8%)
  10 pm
 • 34 пораки (4%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
247 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (32.41%)
247
Документи
143 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (18.77%)
143
Галерия "Македония"
75 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (9.84%)
75
Фолклор
54 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (7.09%)
54
Емиграција / Diaspora
40 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (5.25%)
40
Литература, книги, изданија
29 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (3.81%)
29
Забележителни личности и настани
28 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (3.67%)
28
Хумор
22 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (2.89%)
22
Средновековна историја
21 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (2.76%)
21
Предлози
20 пораки од вкупмо 762 пораки на членот (2.62%)
20

Најпопуларен форум према активност

Галерия "Македония"
75 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (70.75%)
70.75%
Документи
143 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (35.57%)
35.57%
Емиграција / Diaspora
40 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (29.85%)
29.85%
Предлози
20 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (13.89%)
13.89%
Фолклор
54 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (11.23%)
11.23%
Национално-ослободителни борби
9 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (10.23%)
10.23%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (7.69%)
7.69%
Хумор
22 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (5.46%)
5.46%
Возрожденци
11 пораки од вкупно 202 пораки на форумот (5.45%)
5.45%
Археологија и културно наследство
10 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (4.50%)
4.50%