Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - TheCrow

Вкупно време поминато на форумот:
2 денови, 2 часови и 20 минути.
Вкупно пораки:
30 пораки
Вкупно започнати Теми:
3 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 5 пораки (17%)
  10 am
 • 4 пораки (13%)
  11 am
 • 10 пораки (33%)
  12 pm
 • 2 пораки (7%)
  1 pm
 • 1 пораки (3%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 1 пораки (3%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 1 пораки (3%)
  7 pm
 • 2 пораки (7%)
  8 pm
 • 1 пораки (3%)
  9 pm
 • 1 пораки (3%)
  10 pm
 • 2 пораки (7%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
23 пораки од вкупмо 30 пораки на членот (76.67%)
23
Кино, Филм
4 пораки од вкупмо 30 пораки на членот (13.33%)
4
Радио, телевизија
2 пораки од вкупмо 30 пораки на членот (6.67%)
2
Наука и образование
1 пораки од вкупмо 30 пораки на членот (3.33%)
1

Најпопуларен форум према активност

Кино, Филм
4 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (1.70%)
1.70%
Радио, телевизија
2 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.87%)
0.87%
Актуелни теми од медиумите
23 пораки од вкупно 16578 пораки на форумот (0.14%)
0.14%
Наука и образование
1 пораки од вкупно 2130 пораки на форумот (0.05%)
0.05%