Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - osoitza

Вкупно време поминато на форумот:
12 часови и 42 минути.
Вкупно пораки:
21 пораки
Вкупно започнати Теми:
3 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 3 пораки (14%)
  11 am
 • 1 пораки (5%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 1 пораки (5%)
  2 pm
 • 2 пораки (10%)
  3 pm
 • 0 пораки (0%)
  4 pm
 • 2 пораки (10%)
  5 pm
 • 2 пораки (10%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 1 пораки (5%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 6 пораки (29%)
  10 pm
 • 3 пораки (14%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
13 пораки од вкупмо 21 пораки на членот (61.90%)
13
Музика
4 пораки од вкупмо 21 пораки на членот (19.05%)
4
Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупмо 21 пораки на членот (9.52%)
2
Предлози
1 пораки од вкупмо 21 пораки на членот (4.76%)
1
Хумор
1 пораки од вкупмо 21 пораки на членот (4.76%)
1

Најпопуларен форум према активност

Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (1.49%)
1.49%
Музика
4 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.85%)
0.85%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Хумор
1 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Актуелни теми од медиумите
13 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.08%)
0.08%