Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - kota1050

Вкупно време поминато на форумот:
16 часови и 2 минути.
Вкупно пораки:
58 пораки
Вкупно започнати Теми:
5 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 5 пораки (9%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 2 пораки (3%)
  8 am
 • 1 пораки (2%)
  9 am
 • 1 пораки (2%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 2 пораки (3%)
  1 pm
 • 4 пораки (7%)
  2 pm
 • 8 пораки (14%)
  3 pm
 • 2 пораки (3%)
  4 pm
 • 4 пораки (7%)
  5 pm
 • 7 пораки (12%)
  6 pm
 • 4 пораки (7%)
  7 pm
 • 2 пораки (3%)
  8 pm
 • 2 пораки (3%)
  9 pm
 • 3 пораки (5%)
  10 pm
 • 11 пораки (19%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Фолклор
20 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (34.48%)
20
Археологија и културно наследство
15 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (25.86%)
15
Средновековна историја
6 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (10.34%)
6
Актуелни теми од медиумите
5 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (8.62%)
5
Музика
4 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (6.90%)
4
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (5.17%)
3
Сликарство, изложби
3 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (5.17%)
3
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (1.72%)
1
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупмо 58 пораки на членот (1.72%)
1

Најпопуларен форум према активност

Археологија и културно наследство
15 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (6.76%)
6.76%
Фолклор
20 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (4.16%)
4.16%
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (1.14%)
1.14%
Сликарство, изложби
3 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (0.90%)
0.90%
Музика
4 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.85%)
0.85%
Средновековна историја
6 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.66%)
0.66%
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.37%)
0.37%
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.05%)
0.05%
Актуелни теми од медиумите
5 пораки од вкупно 16204 пораки на форумот (0.03%)
0.03%