Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Karev

Вкупно време поминато на форумот:
1 денови, 1 часови и 32 минути.
Вкупно пораки:
75 пораки
Вкупно започнати Теми:
7 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 10 пораки (13%)
  12 am
 • 5 пораки (7%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 1 пораки (1%)
  7 am
 • 4 пораки (5%)
  8 am
 • 8 пораки (11%)
  9 am
 • 1 пораки (1%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 1 пораки (1%)
  3 pm
 • 1 пораки (1%)
  4 pm
 • 1 пораки (1%)
  5 pm
 • 1 пораки (1%)
  6 pm
 • 8 пораки (11%)
  7 pm
 • 1 пораки (1%)
  8 pm
 • 4 пораки (5%)
  9 pm
 • 18 пораки (24%)
  10 pm
 • 11 пораки (15%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Литература, книги, изданија
33 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (44.00%)
33
Забележителни личности и настани
12 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (16.00%)
12
Национално-ослободителни борби
9 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (12.00%)
9
Сликарство, изложби
8 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (10.67%)
8
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (9.33%)
7
Кино, Филм
2 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (2.67%)
2
Средновековна историја
2 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (2.67%)
2
Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупмо 75 пораки на членот (2.67%)
2

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
9 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (10.23%)
10.23%
Литература, книги, изданија
33 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (4.07%)
4.07%
Сликарство, изложби
8 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (2.39%)
2.39%
Емиграција / Diaspora
2 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (1.49%)
1.49%
Кино, Филм
2 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.85%)
0.85%
Забележителни личности и настани
12 пораки од вкупно 1858 пораки на форумот (0.65%)
0.65%
Средновековна историја
2 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.22%)
0.22%
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупно 16577 пораки на форумот (0.04%)
0.04%