Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - betina

Вкупно време поминато на форумот:
2 денови, 5 часови и 15 минути.
Вкупно пораки:
240 пораки
Вкупно започнати Теми:
9 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 9 пораки (4%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 3 пораки (1%)
  8 am
 • 12 пораки (5%)
  9 am
 • 7 пораки (3%)
  10 am
 • 3 пораки (1%)
  11 am
 • 13 пораки (5%)
  12 pm
 • 5 пораки (2%)
  1 pm
 • 6 пораки (3%)
  2 pm
 • 11 пораки (5%)
  3 pm
 • 4 пораки (2%)
  4 pm
 • 2 пораки (1%)
  5 pm
 • 8 пораки (3%)
  6 pm
 • 30 пораки (13%)
  7 pm
 • 27 пораки (11%)
  8 pm
 • 22 пораки (9%)
  9 pm
 • 43 пораки (18%)
  10 pm
 • 35 пораки (15%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Фолклор
112 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (46.67%)
112
Сликарство, изложби
44 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (18.33%)
44
Музика
36 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (15.00%)
36
Актуелни теми од медиумите
20 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (8.33%)
20
Средновековна историја
16 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (6.67%)
16
Литература, книги, изданија
5 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (2.08%)
5
Вести од културниот живот
3 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (1.25%)
3
Документи
3 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (1.25%)
3
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупмо 240 пораки на членот (0.42%)
1

Најпопуларен форум према активност

Фолклор
112 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (23.28%)
23.28%
Сликарство, изложби
44 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (13.13%)
13.13%
Музика
36 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (7.66%)
7.66%
Средновековна историја
16 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (1.77%)
1.77%
Вести од културниот живот
3 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (1.14%)
1.14%
Документи
3 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.75%)
0.75%
Литература, книги, изданија
5 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Актуелни теми од медиумите
20 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.12%)
0.12%
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупно 1858 пораки на форумот (0.05%)
0.05%