Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - опълченец

Вкупно време поминато на форумот:
118 денови, 22 часови и 29 минути.
Вкупно пораки:
2769 пораки
Вкупно започнати Теми:
20 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 40 пораки (1%)
  12 am
 • 36 пораки (1%)
  1 am
 • 20 пораки (1%)
  2 am
 • 2 пораки (0%)
  3 am
 • 1 пораки (0%)
  4 am
 • 13 пораки (0%)
  5 am
 • 12 пораки (0%)
  6 am
 • 49 пораки (2%)
  7 am
 • 204 пораки (7%)
  8 am
 • 243 пораки (9%)
  9 am
 • 177 пораки (6%)
  10 am
 • 119 пораки (4%)
  11 am
 • 89 пораки (3%)
  12 pm
 • 98 пораки (4%)
  1 pm
 • 110 пораки (4%)
  2 pm
 • 134 пораки (5%)
  3 pm
 • 162 пораки (6%)
  4 pm
 • 142 пораки (5%)
  5 pm
 • 336 пораки (12%)
  6 pm
 • 212 пораки (8%)
  7 pm
 • 221 пораки (8%)
  8 pm
 • 154 пораки (6%)
  9 pm
 • 100 пораки (4%)
  10 pm
 • 95 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Забележителни личности и настани
1439 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (51.97%)
1439
Актуелни теми од медиумите
1196 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (43.19%)
1196
Природните убавини на Македонија и Бугарија
54 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (1.95%)
54
Фолклор
38 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (1.37%)
38
Хумор
10 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.36%)
10
Музика
8 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.29%)
8
Документи
6 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.22%)
6
Спорт
5 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.18%)
5
Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.18%)
5
Галерия "Македония"
3 пораки од вкупмо 2769 пораки на членот (0.11%)
3

Најпопуларен форум према активност

Забележителни личности и настани
1439 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (77.62%)
77.62%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
54 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (27.98%)
27.98%
Фолклор
38 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (7.90%)
7.90%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (7.69%)
7.69%
Актуелни теми од медиумите
1196 пораки од вкупно 16061 пораки на форумот (7.45%)
7.45%
Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (5.68%)
5.68%
Галерия "Македония"
3 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (2.83%)
2.83%
Хумор
10 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (2.48%)
2.48%
Спорт
5 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (1.82%)
1.82%
Музика
8 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (1.70%)
1.70%