Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - тиквешанка

Вкупно време поминато на форумот:
5 денови, 12 часови и 13 минути.
Вкупно пораки:
633 пораки
Вкупно започнати Теми:
1 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 30 пораки (5%)
  12 am
 • 26 пораки (4%)
  1 am
 • 6 пораки (1%)
  2 am
 • 2 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 1 пораки (0%)
  7 am
 • 7 пораки (1%)
  8 am
 • 25 пораки (4%)
  9 am
 • 22 пораки (3%)
  10 am
 • 23 пораки (4%)
  11 am
 • 18 пораки (3%)
  12 pm
 • 31 пораки (5%)
  1 pm
 • 39 пораки (6%)
  2 pm
 • 40 пораки (6%)
  3 pm
 • 33 пораки (5%)
  4 pm
 • 45 пораки (7%)
  5 pm
 • 35 пораки (6%)
  6 pm
 • 45 пораки (7%)
  7 pm
 • 55 пораки (9%)
  8 pm
 • 45 пораки (7%)
  9 pm
 • 50 пораки (8%)
  10 pm
 • 55 пораки (9%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Литература, книги, изданија
481 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (75.99%)
481
Актуелни теми од медиумите
103 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (16.27%)
103
Документи
25 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (3.95%)
25
Музика
8 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (1.26%)
8
Возрожденци
8 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (1.26%)
8
Кино, Филм
4 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (0.63%)
4
Национално-ослободителни борби
2 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (0.32%)
2
Радио, телевизија
1 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (0.16%)
1
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупмо 633 пораки на членот (0.16%)
1

Најпопуларен форум према активност

Литература, книги, изданија
481 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (59.31%)
59.31%
Документи
25 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (6.22%)
6.22%
Возрожденци
8 пораки од вкупно 202 пораки на форумот (3.96%)
3.96%
Национално-ослободителни борби
2 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (2.27%)
2.27%
Музика
8 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (1.70%)
1.70%
Кино, Филм
4 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (1.70%)
1.70%
Актуелни теми од медиумите
103 пораки од вкупно 16605 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.45%)
0.45%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%