Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - jasbukivedi

Вкупно време поминато на форумот:
5 часови и 20 минути.
Вкупно пораки:
22 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 4 пораки (18%)
  12 am
 • 3 пораки (14%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 3 пораки (14%)
  4 am
 • 1 пораки (5%)
  5 am
 • 2 пораки (9%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 3 пораки (14%)
  4 pm
 • 1 пораки (5%)
  5 pm
 • 2 пораки (9%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 1 пораки (5%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 2 пораки (9%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Национално-ослободителни борби
9 пораки од вкупмо 22 пораки на членот (40.91%)
9
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупмо 22 пораки на членот (31.82%)
7
Музика
3 пораки од вкупмо 22 пораки на членот (13.64%)
3
Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупмо 22 пораки на членот (13.64%)
3

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
9 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (10.23%)
10.23%
Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (2.24%)
2.24%
Музика
3 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.64%)
0.64%
Актуелни теми од медиумите
7 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.04%)
0.04%