Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Исперих

Вкупно време поминато на форумот:
2 денови, 21 часови и 31 минути.
Вкупно пораки:
118 пораки
Вкупно започнати Теми:
0 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 11 пораки (9%)
  12 am
 • 12 пораки (10%)
  1 am
 • 7 пораки (6%)
  2 am
 • 3 пораки (3%)
  3 am
 • 2 пораки (2%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 1 пораки (1%)
  8 am
 • 2 пораки (2%)
  9 am
 • 4 пораки (3%)
  10 am
 • 4 пораки (3%)
  11 am
 • 4 пораки (3%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 4 пораки (3%)
  2 pm
 • 7 пораки (6%)
  3 pm
 • 16 пораки (14%)
  4 pm
 • 7 пораки (6%)
  5 pm
 • 6 пораки (5%)
  6 pm
 • 5 пораки (4%)
  7 pm
 • 3 пораки (3%)
  8 pm
 • 7 пораки (6%)
  9 pm
 • 4 пораки (3%)
  10 pm
 • 9 пораки (8%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
92 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (77.97%)
92
Сликарство, изложби
14 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (11.86%)
14
Средновековна историја
5 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (4.24%)
5
Фолклор
3 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (2.54%)
3
Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (1.69%)
2
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (0.85%)
1
Кино, Филм
1 пораки од вкупмо 118 пораки на членот (0.85%)
1

Најпопуларен форум према активност

Сликарство, изложби
14 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (4.18%)
4.18%
Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.90%)
0.90%
Фолклор
3 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Актуелни теми од медиумите
92 пораки од вкупно 16546 пораки на форумот (0.56%)
0.56%
Средновековна историја
5 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.55%)
0.55%
Кино, Филм
1 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.12%)
0.12%