Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Саше Иваноски

Вкупно време поминато на форумот:
8 часови и 23 минути.
Вкупно пораки:
65 пораки
Вкупно започнати Теми:
12 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 4 пораки (6%)
  12 am
 • 5 пораки (8%)
  1 am
 • 1 пораки (2%)
  2 am
 • 1 пораки (2%)
  3 am
 • 1 пораки (2%)
  4 am
 • 1 пораки (2%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 1 пораки (2%)
  10 am
 • 1 пораки (2%)
  11 am
 • 7 пораки (11%)
  12 pm
 • 3 пораки (5%)
  1 pm
 • 9 пораки (14%)
  2 pm
 • 5 пораки (8%)
  3 pm
 • 1 пораки (2%)
  4 pm
 • 2 пораки (3%)
  5 pm
 • 5 пораки (8%)
  6 pm
 • 5 пораки (8%)
  7 pm
 • 3 пораки (5%)
  8 pm
 • 4 пораки (6%)
  9 pm
 • 4 пораки (6%)
  10 pm
 • 2 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
39 пораки од вкупмо 65 пораки на членот (60.00%)
39
Природните убавини на Македонија и Бугарија
13 пораки од вкупмо 65 пораки на членот (20.00%)
13
Кинотека
12 пораки од вкупмо 65 пораки на членот (18.46%)
12
Хумор
1 пораки од вкупмо 65 пораки на членот (1.54%)
1

Најпопуларен форум према активност

Кинотека
12 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (16.67%)
16.67%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
13 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (6.74%)
6.74%
Хумор
1 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Актуелни теми од медиумите
39 пораки од вкупно 16061 пораки на форумот (0.24%)
0.24%