Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - bagain

Вкупно време поминато на форумот:
16 часови и 30 минути.
Вкупно пораки:
88 пораки
Вкупно започнати Теми:
18 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 3 пораки (3%)
  12 am
 • 9 пораки (10%)
  1 am
 • 1 пораки (1%)
  2 am
 • 1 пораки (1%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 2 пораки (2%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 6 пораки (7%)
  10 am
 • 4 пораки (5%)
  11 am
 • 4 пораки (5%)
  12 pm
 • 6 пораки (7%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 2 пораки (2%)
  3 pm
 • 6 пораки (7%)
  4 pm
 • 4 пораки (5%)
  5 pm
 • 8 пораки (9%)
  6 pm
 • 4 пораки (5%)
  7 pm
 • 5 пораки (6%)
  8 pm
 • 7 пораки (8%)
  9 pm
 • 7 пораки (8%)
  10 pm
 • 9 пораки (10%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Средновековна историја
50 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (56.82%)
50
Актуелни теми од медиумите
13 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (14.77%)
13
Возрожденци
7 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (7.95%)
7
Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (5.68%)
5
Документи
5 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (5.68%)
5
Фолклор
4 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (4.55%)
4
Галерия "Македония"
2 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (2.27%)
2
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (1.14%)
1
Хумор
1 пораки од вкупмо 88 пораки на членот (1.14%)
1

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (5.68%)
5.68%
Средновековна историја
50 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (5.54%)
5.54%
Возрожденци
7 пораки од вкупно 201 пораки на форумот (3.48%)
3.48%
Галерия "Македония"
2 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (1.89%)
1.89%
Документи
5 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (1.25%)
1.25%
Фолклор
4 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.83%)
0.83%
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.45%)
0.45%
Хумор
1 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Актуелни теми од медиумите
13 пораки од вкупно 16229 пораки на форумот (0.08%)
0.08%