Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Karaman

Вкупно време поминато на форумот:
21 часови и 21 минути.
Вкупно пораки:
95 пораки
Вкупно започнати Теми:
3 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 2 пораки (2%)
  7 am
 • 9 пораки (9%)
  8 am
 • 2 пораки (2%)
  9 am
 • 2 пораки (2%)
  10 am
 • 4 пораки (4%)
  11 am
 • 3 пораки (3%)
  12 pm
 • 4 пораки (4%)
  1 pm
 • 1 пораки (1%)
  2 pm
 • 8 пораки (8%)
  3 pm
 • 4 пораки (4%)
  4 pm
 • 1 пораки (1%)
  5 pm
 • 6 пораки (6%)
  6 pm
 • 8 пораки (8%)
  7 pm
 • 1 пораки (1%)
  8 pm
 • 8 пораки (8%)
  9 pm
 • 25 пораки (26%)
  10 pm
 • 7 пораки (7%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
50 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (52.63%)
50
Фолклор
34 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (35.79%)
34
Предлози
6 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (6.32%)
6
Сликарство, изложби
2 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (2.11%)
2
Музика
2 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (2.11%)
2
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупмо 95 пораки на членот (1.05%)
1

Најпопуларен форум према активност

Фолклор
34 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (7.07%)
7.07%
Предлози
6 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (4.17%)
4.17%
Сликарство, изложби
2 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (0.60%)
0.60%
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.45%)
0.45%
Музика
2 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Актуелни теми од медиумите
50 пораки од вкупно 16061 пораки на форумот (0.31%)
0.31%