Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - deyan

Вкупно време поминато на форумот:
3 часови и 48 минути.
Вкупно пораки:
15 пораки
Вкупно започнати Теми:
5 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 7 пораки (47%)
  10 am
 • 2 пораки (13%)
  11 am
 • 1 пораки (7%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 1 пораки (7%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 2 пораки (13%)
  4 pm
 • 2 пораки (13%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 0 пораки (0%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
6 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (40.00%)
6
Средновековна историја
4 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (26.67%)
4
Кино, Филм
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Возрожденци
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Документи
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1

Најпопуларен форум према активност

Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (0.75%)
0.75%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Возрожденци
1 пораки од вкупно 202 пораки на форумот (0.49%)
0.50%
Средновековна историја
4 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.44%)
0.44%
Кино, Филм
1 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Документи
1 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Актуелни теми од медиумите
6 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.04%)
0.04%