Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Гръкоубиец

Вкупно време поминато на форумот:
1 часови и 38 минути.
Вкупно пораки:
9 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 1 пораки (11%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 1 пораки (11%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 6 пораки (67%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 0 пораки (0%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 1 пораки (11%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Радио, телевизија
6 пораки од вкупмо 9 пораки на членот (66.67%)
6
Актуелни теми од медиумите
3 пораки од вкупмо 9 пораки на членот (33.33%)
3

Најпопуларен форум према активност

Радио, телевизија
6 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (2.61%)
2.61%
Актуелни теми од медиумите
3 пораки од вкупно 16534 пораки на форумот (0.02%)
0.02%