Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - PippiBG

Вкупно време поминато на форумот:
6 часови и 46 минути.
Вкупно пораки:
51 пораки
Вкупно започнати Теми:
1 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 1 пораки (2%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 2 пораки (4%)
  10 am
 • 2 пораки (4%)
  11 am
 • 7 пораки (14%)
  12 pm
 • 4 пораки (8%)
  1 pm
 • 1 пораки (2%)
  2 pm
 • 5 пораки (10%)
  3 pm
 • 9 пораки (18%)
  4 pm
 • 6 пораки (12%)
  5 pm
 • 6 пораки (12%)
  6 pm
 • 4 пораки (8%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 4 пораки (8%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
25 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (49.02%)
25
Музика
9 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (17.65%)
9
Сликарство, изложби
7 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (13.73%)
7
Хумор
4 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (7.84%)
4
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (3.92%)
2
Природните убавини на Македонија и Бугарија
2 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (3.92%)
2
Радио, телевизија
1 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (1.96%)
1
Возрожденци
1 пораки од вкупмо 51 пораки на членот (1.96%)
1

Најпопуларен форум према активност

Сликарство, изложби
7 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (2.09%)
2.09%
Музика
9 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (1.91%)
1.91%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
2 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (1.04%)
1.04%
Хумор
4 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.99%)
0.99%
Возрожденци
1 пораки од вкупно 201 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Актуелни теми од медиумите
25 пораки од вкупно 16234 пораки на форумот (0.15%)
0.15%
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.11%)
0.11%