Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Nick

Вкупно време поминато на форумот:
1 часови и 22 минути.
Вкупно пораки:
6 пораки
Вкупно започнати Теми:
0 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 3 пораки (50%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 1 пораки (17%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 2 пораки (33%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 0 пораки (0%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Радио, телевизија
2 пораки од вкупмо 6 пораки на членот (33.33%)
2
Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупмо 6 пораки на членот (33.33%)
2
Актуелни теми од медиумите
1 пораки од вкупмо 6 пораки на членот (16.67%)
1
Документи
1 пораки од вкупмо 6 пораки на членот (16.67%)
1

Најпопуларен форум према активност

Археологија и културно наследство
2 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.90%)
0.90%
Радио, телевизија
2 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.87%)
0.87%
Документи
1 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Актуелни теми од медиумите
1 пораки од вкупно 16533 пораки на форумот (0.01%)
0.01%