Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Стариот

Вкупно време поминато на форумот:
1 денови, 3 часови и 22 минути.
Вкупно пораки:
77 пораки
Вкупно започнати Теми:
8 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 6 пораки (8%)
  12 am
 • 6 пораки (8%)
  1 am
 • 5 пораки (6%)
  2 am
 • 1 пораки (1%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 1 пораки (1%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 1 пораки (1%)
  9 am
 • 1 пораки (1%)
  10 am
 • 5 пораки (6%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 9 пораки (12%)
  1 pm
 • 8 пораки (10%)
  2 pm
 • 1 пораки (1%)
  3 pm
 • 6 пораки (8%)
  4 pm
 • 2 пораки (3%)
  5 pm
 • 2 пораки (3%)
  6 pm
 • 3 пораки (4%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 6 пораки (8%)
  9 pm
 • 10 пораки (13%)
  10 pm
 • 4 пораки (5%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
58 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (75.32%)
58
Документи
6 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (7.79%)
6
Хумор
6 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (7.79%)
6
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (3.90%)
3
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (2.60%)
2
Музика
1 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (1.30%)
1
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 77 пораки на членот (1.30%)
1

Најпопуларен форум према активност

Документи
6 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (1.50%)
1.50%
Хумор
6 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (1.49%)
1.49%
Литература, книги, изданија
3 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.37%)
0.37%
Актуелни теми од медиумите
58 пораки од вкупно 16204 пораки на форумот (0.36%)
0.36%
Музика
1 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.21%)
0.21%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.11%)
0.11%